• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف موسیر – تاثیرات مصرف موسیر بر سلامت بدن

    فواید مصرف موسیر

    موسیر نوعی پیاز کوچک و دراز با طعمی است که اغلب به عنوان ترکیبی ظریف بین پیاز سنتی و سیر توصیف می شود.

    آنها به صورت خوشه ای رشد می کنند، حاوی آب کمتری هستند و پوست نازک تری نسبت به پیازهای سنتی دارند . اما می توانند چشمان شما را به همان اندازه آب کنند.

    موسیر سرشار از مواد مغذی و ترکیبات گیاهی، فواید سلامتی زیادی دارد.

    فواید مصرف موسیر : منشا و تغذیه موسیر

    موسیر در کنار تره فرنگی، پیازچه، پیازچه، سیر و دیگر انواع پیاز مانند ویدالیا، پیاز سفید، زرد و شیرین به خانواده آلیوم تعلق دارد.

    اگرچه در ظاهر شبیه پیاز قرمز به نظر می رسد، اما در داخل بسیار متفاوت به نظر می رسد. وقتی موسیر را پوست می‌کنید، متوجه می‌شوید که آن‌ها به جای حلقه‌هایی مانند پیازهای دیگر، 3 تا 6 حبه یا پیاز دارند (مانند سیر).

    از نظر تغذیه، آنها چیزهای زیادی برای ارائه دارند، با 3.5 اونس (100 گرم یا حدود 10 قاشق غذاخوری) موسیر خرد شده:

    • کالری: 75
    • پروتئین: 2.5 گرم
    • چربی: 0 گرم
    • کربوهیدرات: 17 گرم
    • فیبر: 3 گرم
    • کلسیم: 3٪ از ارزش روزانه
    • آهن: 7 درصد ارزش روزانه
    • منیزیم: 5 درصد از ارزش روزانه
    • فسفر: 5% از ارزش روزانه
    • پتاسیم: 7 درصد ارزش روزانه
    • روی: 4 درصد از ارزش روزانه
    • فولات: 9 درصد از ارزش روزانه

    در مقایسه با پیاز معمولی، موسیر منبع غنی‌تری از پروتئین، فیبر و ریزمغذی‌ها از جمله کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، روی، مس، فولات، ویتامین‌های B و ویتامین‌های A و C است.

    علاوه بر این، موسیر و سایر سبزیجات خانواده آلیوم مملو از آنتی اکسیدان های قوی و ترکیبات ارگانوسولفور هستند – که همه آنها مسئول بسیاری از مزایای سلامتی آنها هستند.

    یکی از این ترکیبات قدرتمند آلیسین است. زمانی که موسیر خرد یا بریده می شود، تشکیل می شود که آنتی اکسیدان های آن را آزاد می کند .

    فواید مصرف موسیر : آنتی اکسیدان بالا

    آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به محافظت از سلول های شما در برابر آسیب موادی به نام رادیکال های آزاد کمک می کنند.

    رادیکال های آزاد بیش از حد می توانند باعث استرس اکسیداتیو در بدن شما شوند که می تواند منجر به التهاب و همچنین بیماری های مزمن مانند سرطان، بیماری قلبی و دیابت شود.

    موسیر سرشار از ترکیباتی با فعالیت آنتی اکسیدانی مانند کوئرستین، کامفرول و آلیسین است.

    یک مطالعه که فعالیت آنتی اکسیدانی 11 نوع محبوب پیاز را تجزیه و تحلیل کرد، نشان داد که موسیر حاوی بالاترین مقادیر است.

    مطالعه دیگری قدرت آنتی اکسیدانی شش سبزی آلیوم را مقایسه کرد و اشاره کرد که موسیر بعد از پیازچه دارای دومین قدرت بالاتر است .

    فواید مصرف موسیر : تسکین علائم آلرژی

    در طی یک واکنش آلرژیک، سلول‌های بدن شما هیستامین ترشح می‌کنند که علائمی مانند تورم بافت، آبریزش چشم و خارش را ایجاد می‌کند.

    موسیر سرشار از کورستین است، فلاونوئید گیاهی که ممکن است به کاهش و مدیریت علائم چشم و بینی مربوط به آلرژی های فصلی کمک کند .

    کوئرستین ممکن است با جلوگیری از آزاد شدن هیستامین و کاهش شدت واکنش های التهابی و تنفسی مانند آسم آلرژیک، برونشیت و آلرژی های فصلی به عنوان یک آنتی هیستامین طبیعی عمل کند.

    در واقع، این ماده اولیه در بسیاری از داروها و مکمل های آلرژی فصلی است که برای مدیریت علائم آلرژی خفیف که روی چشم و بینی تأثیر می گذارد استفاده می شود.

    فواید مصرف موسیر

    فواید مصرف موسیر : ترکیبات ضد میکروب

    مجموعه وسیعی از تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات ارگانوسولفور موجود در سبزیجات آلیوم مانند موسیر دارای خواص ضد باکتریایی، ضد قارچی و ضد ویروسی هستند .

    به این ترتیب، آلیوم‌ها از دیرباز در طب سنتی برای کمک به درمان سرماخوردگی، تب و سرفه و همچنین آنفولانزا مورد استفاده قرار می‌گرفتند .

    یک مطالعه 4 هفته ای بر روی 16 بزرگسال مبتلا به آلرژی فصلی این مصرف را مشاهده کرد
    200 میکروگرم در میلی لیتر عصاره موسیر روزانه علائم را در 62.5 درصد از شرکت کنندگان کاهش داد، در مقایسه با 37.5 درصد در گروه کنترل.

    مطالعه دیگری روی 60 نفر نشان داد که استفاده از محلول 0.5 درصد عصاره موسیر به صورت ساعتی بر روی تبخال های جدید به طور قابل توجهی مدت زمان آنها را کاهش می دهد.

    تبخال در 30 درصد از کسانی که عصاره موسیر داده شده بود در عرض 6 ساعت و برای بقیه گروه موسیر در 24 ساعت بهبود یافت، در حالی که برای گروه دارونما 48 تا 72 ساعت.

    علاوه بر این، نشان داده شده است که یک دهانشویه 15 ثانیه ای با عصاره موسیر و آب نسبت به کلرهگزیدین، یک ضدعفونی کننده پزشکی، در مهار باکتری ها در دهان تا 24 ساعت موثرتر است .

    سلامت قلب و گردش خون

    تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات ارگانوسولفور و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در موسیر ممکن است به طرق مختلف برای سلامت قلب و گردش خون مفید باشند و به طور بالقوه خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش دهند.

    موسیر حاوی مقادیر زیادی تیوسولفینات است، نوعی ترکیب ارگانوسولفور که ممکن است از تشکیل لخته های خونی خطرناک جلوگیری کند.

    آلیسین، یکی دیگر از ترکیبات ارگانوگوگرد موجود در موسیر، با آزاد کردن اکسید نیتریک، بهبود گردش خون و کاهش فشار خون، سفتی رگ‌های خونی را کاهش می‌دهد. همچنین ممکن است کلسترول تام را بهبود بخشد .

    علاوه بر این، یک مطالعه با مقایسه 11 عضو خانواده Allium نشان داد که موسیر و سیر بیشترین فعالیت جلوگیری از لخته شدن خون را دارند که به محتوای کوئرستین و آلیسین آنها نسبت داده می شود.

    موسیر همچنین ممکن است به کاهش سطح چربی های مضری که می توانند در سیستم خون شما انباشته شده و به طور بالقوه خطر بیماری قلبی را افزایش دهند، کمک کند.

    یک مطالعه نشان داد که زنان مبتلا به دیابت نوع 2 که موسیر را همراه با ماست می‌خوردند، در مقایسه با زنانی که به تنهایی ماست مصرف می‌کردند، کاهش کلسترول تام، کلسترول بد (LDL) و تری گلیسیرید را تجربه کردند.

    مطالعه دیگری نشان داد که مصرف روزانه مکمل آلیسین سطوح بالای کلسترول و تری گلیسیرید را در موش‌ها کاهش می‌دهد و از تصلب شرایین محافظت می‌کند – تجمع پلاک در شریان‌ها که می‌تواند منجر به بیماری قلبی شود .

    سایر مزایای بالقوه

    ترکیبات قدرتمند موجود در موسیر، تعدادی از مزایای سلامتی اضافی را ارائه می دهد:

    • ممکن است از وزن سالم حمایت کند. برخی از مطالعات نشان می دهد که ترکیبات موجود در موسیر ممکن است به جلوگیری از تجمع چربی اضافی و کاهش درصد چربی کل بدن کمک کند.
    • ممکن است قند خون را کاهش دهد. ترکیبات گیاهی موجود در موسیر ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند. موش‌های دارای مقاومت به انسولین که روزانه به مدت 8 هفته عصاره موسیر دریافت کردند، بهبود قابل توجهی در مقاومت به انسولین و کاهش قند خون نشان دادند .

    چگونه موسیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم

    ملایم بودن موسیر آنها را برای دستور العمل هایی ایده آل می کند که طعم های لطیف تری دارند.

    برخی از روش های محبوب برای خوردن موسیر عبارتند از:

    • آنها را در کنار سایر سبزیجات، توفو یا گوشت کبابی کنید
    • آنها را خرد کرده و به سیب زمینی سرخ کرده، سوپ یا کیچ اضافه کنید
    • آنها را خرد کنید و به صورت خام روی سالاد، بروشتا یا ماکارونی بپاشید.
    • آنها را روی پیتزاهای خانگی پخش کنید
    • آنها را چرخ کرده و به سس اضافه کنید

    جایگزین های موسیر

    اگر موسیر در دست ندارید، بهترین جایگزین یک پیاز معمولی به اضافه یک پیمانه سیر خرد شده یا خشک شده است. فقط به خاطر داشته باشید که موسیر و پیاز سنتی طعم های متفاوتی دارند.

    این جایگزینی زمانی بهترین کار را دارد که دستور پخت موسیر پخته شده باشد، زیرا پیاز خام و موسیر خام طعم یکسانی ندارند.

    از سوی دیگر، اگر موسیر را به جای یک پیاز کامل جایگزین می‌کنید، به طور کلی توصیه می‌شود برای هر پیازی که در دستور تهیه می‌شود، از سه موسیر استفاده کنید.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author