• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف تربچه

    فواید مصرف تربچه

    تربچه ها ممکن است محبوب ترین سبزیجات در باغ شما نباشند، اما یکی از سالم ترین ها هستند.

    این سبزیجات ریشه ای مملو از مواد مغذی هستند. آنها حتی ممکن است به برخی از بیماری ها کمک کنند یا از آنها جلوگیری کنند.

    فواید مصرف تربچه : برنامه غذایی سالم

    یک وعده 1/2 فنجان تربچه ورقه شده حاوی حدود 12 کالری و تقریباً بدون چربی است، بنابراین رژیم غذایی سالم شما را خراب نمی کند. آنها بهترین میان وعده ترد هستند در زمانی که مانچ ها می خورند.

    تربچه منبع خوبی از ویتامین C است. فقط 1/2 فنجان حدود 14 درصد از مقدار توصیه شده روزانه شما را تامین می کند. ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که به مبارزه با رادیکال های آزاد در بدن شما کمک می کند و به جلوگیری از آسیب سلولی ناشی از افزایش سن، سبک زندگی ناسالم و سموم محیطی کمک می کند. ویتامین C همچنین نقش کلیدی در تولید کلاژن دارد که از سلامت پوست و عروق خونی حمایت می کند.

    تربچه حاوی مقادیر کمی از موارد زیر است:

    • پتاسیم
    • فولات
    • ریبوفلاوین
    • نیاسین
    • ویتامین B-6
    • ویتامین K
    • کلسیم
    • منیزیم
    • فلز روی
    • فسفر
    • فلز مس
    • منگنز
    • سدیم

    فواید مصرف تربچه : خواص ضد سرطانی

    خوردن سبزیجات چلیپایی مانند تربچه ممکن است به پیشگیری از سرطان کمک کند. به گفته موسسه Linus Pauling، سبزیجات چلیپایی حاوی ترکیباتی هستند که در ترکیب با آب به ایزوتیوسیانات ها تجزیه می شوند. ایزوتیوسیانات ها به پاکسازی بدن از مواد سرطان زا و جلوگیری از رشد تومور کمک می کنند.

    یک مطالعه در سال 2010 نشان داد که عصاره ریشه تربچه حاوی چندین نوع ایزوتیوسیانات است که باعث مرگ سلولی در برخی از رده های سلولی سرطانی می شود.

    فواید مصرف تربچه : سیستم گوارشی سالم

    یک وعده 1/2 فنجان تربچه به شما 1 گرم فیبر می دهد. خوردن چند وعده در روز به شما کمک می کند به هدف مصرف روزانه فیبر خود برسید. فیبر با حجیم کردن مدفوع برای کمک به حرکت مواد زائد در روده‌ها از یبوست جلوگیری می‌کند. فیبر همچنین ممکن است به شما در مدیریت سطح قند خون کمک کند و با کاهش وزن و کاهش کلسترول مرتبط است.

    برگ تربچه ممکن است به ویژه مفید باشد. نتایج یک مطالعه در سال 2008 بر روی موش‌هایی که از رژیم غذایی با کلسترول بالا تغذیه شدند، نشان می‌دهد که برگ‌های تربچه منبع خوبی از فیبر برای کمک به بهبود عملکرد گوارشی هستند. این ممکن است تا حدی به دلیل افزایش تولید صفرا باشد.

    یک مطالعه جداگانه نشان داد که آب تربچه ممکن است با محافظت از بافت معده و تقویت سد مخاطی به پیشگیری از زخم معده کمک کند. سد مخاطی به محافظت از معده و روده شما در برابر میکروارگانیسم های غیر دوستانه و سموم آسیب رسان که ممکن است باعث زخم و التهاب شود کمک می کند.

    فواید مصرف تربچه

    خواص ضد قارچی

    تربچه یک ضد قارچ طبیعی است. آنها حاوی پروتئین ضد قارچ RsAFP2 هستند. یک مطالعه نشان داد که RsAFP2 باعث مرگ سلولی در کاندیدا آلبیکنس، یک قارچ رایج که به طور معمول در انسان یافت می شود، می شود. هنگامی که کاندیدا آلبیکنس بیش از حد رشد می کند، ممکن است باعث عفونت های قارچی واژن، عفونت های مخمری دهان (برفک دهان) و کاندیدیازیس مهاجم شود.

    یک مطالعه قبلی روی موش ها نشان داد که RsAFP2 نه تنها در برابر کاندیدا آلبیکنس، بلکه بر روی سایر گونه های کاندیدا نیز به میزان کمتری موثر است. RsAFP2 در برابر سویه های کاندیدا گلابراتا موثر نبود.

    کاهش اثرات ذن

    زرالنون (zen) یک قارچ سمی است که به بسیاری از محصولات ذرت و خوراک دام حمله می کند. با مشکلات تولید مثل در حیوانات و انسان مرتبط است، اگرچه خطر آن برای انسان اندک در نظر گرفته شده است. بر اساس یک مطالعه در سال 2008، عصاره تربچه سطح آنتی اکسیدان را در موش ها بهبود بخشید و می تواند راهی ایمن برای کاهش یا جلوگیری از اثرات ذن در نظر گرفته شود.

    ارزش غذایی

    درباره ارزش غذایی خوردن تربچه خام بیشتر بدانید:

    Red globes, raw, 1/2 cup sliced

    1/2 فنجان تربچه ی قرمز
    کالری12 کالری
    پروتئین0.35 گرم
    کربوهیدرات ها2.0 گرم
    فیبر رژیمی1 گرم
    پتاسیم134.56 میلی گرم
    فولات15.66 میکروگرم

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author