رسپی حلوا زعفرانی خوشمزه و آسان و مجلسی :
مواد مورد نیاز :
- آرد دو لیوان
- گلاب ۴ قاشق غذا خوری
- آب یک لیوان
- شکر یک لیوان
- کره ۶۰ گرم
- پودر هل یک قاشق مربا خوری
- روغن یک لیوان
- زعفران دم کرده دو قاشق غذا خوری
رسپی حلوا زعفرانی :
برای شروع کار برای تهیه حلوا ابتدا شربت حلوا را آماده میکنین، برای اینکار آب و شکر رو باهم ترکیب کرده و روی حرارت می زارین بعد از حل شدن شکر زعفران و گلاب را اضافه کنین.
. در ادامه آرد رو روی حرارت کمی تفت بدین تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آرد کمی تغییر کند در هنگام تفت دادن آرد باید صبر و حوصله داشته باشین آرد رو مدام هم بزنین تا آرد نسوزه. حدود ۳۰-۴۰ دقیقه تفت دادن آرد زمان لازم داره. کره و روغن را به آرد تفت خورده شده اضافه کنین و مجددا آرد رو کمی تفت بدین..
حالا ظرف را از روی حرارت بردارین و شربت رو در ۳ مرحله بهش اضافه میکنین و هم میزنین.
اگر آرد گلوله گلوله شد نگران نباشین با کمی هم زدن گلوله های آرد از هم باز میشن ، وقتی حلوا اماده شد اونو تو ظرف مناسب سرو کنین و با خلال پسته و بادام و یا پودر نارگیل تزیین کنین ، یا می تونین توی قالب دلخواه بزارین و بعد تو طرف دلخواه سرو کنین ، استفاده از ماسوره های قنادی هم بستگی به سلیقه خودتون داره.