دستور پخت و طرز تهیه نان هویج:
مواد لازم برای داخل نان- هویج رنده شده:
- ۵ عدد متوسط
- پودر زنجبیل: یک قاشق غذاخوری
- فلفل سبز خرد شده: ۲ عدد
- پودر زردچوبه: نصف قاشق مرباخوری
- پودر زیره: یک قاشق مرباخوری
- نمک: به اندازه دلخواه
- روغن: یک قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه خمیر نان:
- آرد گندم: ۲ پیمانه
- آب: یک پیمانه
- روغن: ۴ قاشق غذاخوری
- نمک: کمی
طرز تهیه نان هویج:
کمی روغن را در ماهیتابه گرم کنید سپس هویج، پودر زنجبیل، نمک، فلفل سبز، پودر زیره و زردچوبه را به آن اضافه کنید و تفت دهید.
روی مواد را بپوشانید و بگذارید به مدت ۶ دقیقه روی حرارت کم بپزد.
پس از آماده شدن، گاز را خاموش کنید و مواد را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود.
آرد، روغن، آب و نمک را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.
خمیر به دست آمده را به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید؛ هر یک را کمی باز و وسط آن را با مواد پر کنید و سپس کناره های آن را جمع و به آرامی با وردنه باز کنید.
نان را روی ماهیتابه نچسب کمی گرم شده قرار دهید تا کمی بپزد، سپس برگردانید.
مقداری کره یا روغن به هر طرف بمالید و کمی روی ماهیتابه بگذارید تا بپزد.