• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاستای اسفناج خامه ای طرز تهیه با روش آسان

    پاستای اسفناج خامه ای:

    طرز تهیه پاستای اسفناج خامه ای

    طرز تهیه پاستای اسفناج خامه ای :


    این یه پاستای سریع و آسونه… اگه از طعم سس آلفردو خوشتون میاد احتمالا این پاستای سبز رو هم دوست دارید و بهش معتاد می‌شین! .
    .
    مخصوصا برای مواقعی که دل‌تون یه غذای وعده غذای سریع بدون گوشت و مرغ می‌خواد! .
    .
    با هر پاستایی که دوست دارین می‌تونین آماده‌اش کنید و یادتون نره بلافاصله بعد از آماده شدن باید مصرف شه! کلا پاستا وقتی تازه و داغه خوشمزه است و وقتی سرد شه طعم و شکلش عوض میشه!

    مواد لازم:

    • پاستا آبکش شده ۶۰۰ گرم
    • کره ۲۰ گرم یا کمی روغن زیتون
    • سیر خرد شده ۱ تا ۲ حبه
    • آرد ۱ قاشق غذاخوری سر خالی
    • اسفناج خرد شده ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
    • قارچ ورقه‌ای خرد شده ۱۰۰ گرم (به دلخواه)
    • خامه صبحانه یا پنیر خامه‌ای ۲ قاشق غذاخوری
    • شیر حدود ۱ لیوان
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • پنیر پارمیزان (پارمسان) به دلخواه برای سرو

    در تابه مقدار کمی روغن یا کره بریزید و قارچها را تفت دهید سپس سیر و اسفناج خرد شده را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا آب اسفناج کشیده شود. آرد را روی مخلوط داخل تابه بپاشید و کمی هم بزنید تا به صورت یکنواخت در مواد پخش شود. سپس شیر را اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم سس غلیظ شود. خامه یا پنیر خامه‌ای را اضافه و در صورتیکه سس خیلی غلیظ بود مقداری دیگر شیر به آن اضافه کنید.

    سس را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

    پاستای آبکش شده را به تابه اضافه و در صورت لزوم با مقداری نمک و فلفل مزه دار و خوب زیر و رو کنید تا پاستا کاملا به سس آغشته شود.

    پاستا را درون ظرف سرو بکشید و روی آن کمی پنیر پارمیزان بپاشید و بلافاصله سرو کنید. .

    نوش جان!
    یاسمین ببری

    About The Author