• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    قورمه سبزی خونگی : طرز تهیه خورش خوشمزه و سنتی ایرانی

    قورمه سبزی خونگی

    اموزش اشپزی و دستور پخت خورشت قورمه سبزی خونگی :

    مواد مورد نیاز :

    • گوشت گوساله یا گوسفندی ۵۰۰گرم
    • لوبیا چیتی یا لوبیا قرمز یک ونیم لیوان
    •  پیاز دو عدد خرد شده نگینی سبزی قورمه یک کیلو شامل (تره ، شنبلیله ، گشنیز ؛ جعفری، شوید)
    • لیمو عمانی دو تا سه عدد پرک یا لیمو عمانی سه قاشق غذا خوری
    • ادویجات شامل زرد چوبه ،فلفل
    •  روغن

    طرز تهیه قورمه سبزی خونگی :

    توصیه می شه برای این که پس از مصرف خورش قورمه سبزی دچار نفخ معده نشین بهتره لوبیا های قرمز را از شب قبل در آب بخیسونید و در صورت امکان ۲ الی ۳ بار، آب آن را عوض کنین.

    ابتدا سبزی‌های خورشتی  را به خوبی می‌شورین و سپس بر روی تخته به صورت ریز خرد می‌کنین . بعد از خرد شدن سبزی‌ ها، درون ماهیتابه‌ ای مقداری روغن ریخته و سبزی‌های خرد شده رو به ماهیتابه اضافه می کنین و تفت میدین .هر چه بیشتر سبزی‌ها را تفت بدین  تا تیره‌ تر بشن در نهایت خورش قرمه سبزی شما جا افتاده‌ تر شده و روغن می‌ندازه . اما این کار را نباید بیش از اندازه انجام داد چون باعث می‌شه تمام ویتامین‌های سبزی از بین بره بعد از تفت‌دادن سبزی‌ ها اونا رو از روی شعله برداشته و کنار می‌زارین.

    پخت گوشت:

    پیاز ها را پوست بکنید و بشورید و به صورت نگینی خرد می‌کنین ، و درون ماهیتابه مقداری روغن می‌ریزین و بر روی شعله قرار می‌دین.  پیازهای خرد شده را به ماهیتابه افزوده و تفت می‌دین اجازه می‌دین  تا رنگ پیازها اندکی طلایی و نرم بشه  سپس زردچوبه به میزان لازم رو به اون اضافه می‌کنین و دوباره تفت می‌دین . گوشت خورشی  روبه قطعات کوچک تقسیم می‌کنین و اونو  می‌شورین به پیازها اضافه می‌کنین و اونو ها تفت می‌دین تا رنگ گوشت اندکی تیره بشه . در این مرحله نباید به گوشت نمک اضافه کنین چون باعث دیرپز شدن آن می‌شه.

    در این مرحله لوبیا های قرمز رو به گوشت اضافه کنید و تفت بدید سپس چند لیوان آب جوش رو به قابلمه اضافه کنید و اجازه می‌دین  تا لوبیا با گوشت با حرارت ملایم بپزد . بعد از این که گوشت و لوبیا مقداری با هم پختن حالا سبزی‌ های سرخ شده رو به قابلمه اضافه کنین و نمک و فلفل را نیز به اون اضافه می‌کنین ،در آخر لیمو عمانی‌ها را شسته و با چنگال اونا ها رو سوراخ کنین و از قبل در آب بخیسونین تا تلخی اون گرفته بشه و بعد  داخل خورشت میندازین . زیر خورش رو کم کنین و اجازه بدین تا به آرومی جا بیفته. هر چقدر خورش بیشتر روی حرارت ملایم باشه بهتر جا می‌افته.

    قورمه سبزی خونگی

    About The Author