• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه ژلاتو توت فرنگی بستنی ایتالیایی در خانه + نکات کلیدی

    طرز تهیه ژلاتو :

    طرز تهیه ژلاتو

    طرز تهیه ژلاتو :

    ژلاتو در اصل ترکیب خامه و پوره میوه یا شیر و پوره میوه است که به بستنی ایتالیایی معروف شده و الانم که فصل، فصل بستنی! پس یه کم با حوصله باشید و بستنی خونگی خودتون رو درست کنین!
    اگه دستگاه بستنی‌ساز دارین که خوش به حال‌تون…اگه ندارین بازهم به سادگی قابل تهیه است بدون طعم دهنده و رنگ یا قند اضافی !

    دقت کنید که استفاده از شکر بیش از اندازه در تهیه بستنی مانع سفت شدن بستنی می‌شود. می‌توانید به جای شکر از عسل برای شیرین‌کنندگی بستنی خانگی خود استفاده کنید یا اینکه  کتویی‌ها، رژیمی‌های و دیابتی‌های عزیز از شیرین‌کننده‌های طبیعی بدون کالری مثل زایلتول، اریتریول و استویا استفاده کنند تا تمام افراد خانواده بتونن کنار هم ازش لذت ببرند!

    افرادی که می‌خواهند میزان کالری مصرفی را کنترل کنند می‌توانند ماست غلیظ شیرین را جایگزین خامه کنند!
    اگر تمایل به استفاده از شیر دارید بهتر است میزان ثعلب آمده در دستور را دو برابر کنید!

    پودر ثعلب را می‌توانید از عطاری‌ها و فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید. پودر ثعلب باعث ایجاد بافتی نرم و یکدست در مخلوط ژلاتو می‌شود.

    این ژلاتو با هر میوه‌ای که دوست دارین قابل آماده شدنه!

    مواد لازم :

    • توت‌فرنگی پاک شده ۵۰۰ گرم
    • شکر ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم یا شیرین کننده رژیمی مجاز ۳ تا ۴ ساشه
    • خامه صبحانه ۱۵۰ تا ۳۰۰ گرم 
    • ثعلب ۱/۲ قاشق چایخوری .

    خوب به سادگی همه مواد رو داخل میکسر بریزید و به خوبی مخلوط کنید تا کاملا یکدست و نرم شوند.

    مخلوط ژلاتو را داخل ظرف دربدار بریزید و داخل فریزر قرار دهید. در طی این مدت هر یک ساعت مخلوط بستنی را هم بزنید تا بستنی سفت شود و تیغه‌های یخ درون آن تشکیل نشود؛ سپس مخلوط را مجددا درون فریزر استراحت دهید.
    وقتی تیغه‌های یخ در بستنی تشکیل شد؛ بهتر است از همزن برقی برای همزدن آن استفاده کنید. این کار باعث شکسته شدن یخها و لطیف شدن بافت بستنی می‌شود.  این پروسه بسته به دمای فریزر ممکن است بین ۸ تا ۱۲ ساعت طول بکشد. پس از اتمام این مدت بستنی قابل سرو خواهد بود.

    نوش جان
    یاسمین ببری

    پ.ن. اگه حواستون نبود و یادتون رفت بستنی رو سر وقت هم بزنید بهتره ظرف رو نیم ساعت از یخچال خارج کنید تا کمی شل شود. سپس با همزن برقی بستنی را هم بزنید تا یخ‌ها شکسته شوند و بافت بستنی عاری از تکه‌های یخ شود و مجددا داخل فریزر بگذارید تا ببندد!

    پ.ن. راستش رو بخواین من هیچ شیرین کننده‌ای به بستنی نزدم… و همینجوری بدون قند و شکر عالی بود با یه تاچ کوچیک از سس شکلات!

    About The Author