رسپی شیرینی توپک خرما :
مواد لازم:
- 500 گرم خرما
- 1 لیوان گردوی کوبیده
- 1 استکان فندق کوبیده
- 200 گرم شکلات سفید
- پودر پسته برای تزیین
طرز تهیه شیرینی توپک خرما :
هسته خرماها را خارج کرده و خرما را به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید. سپس خرما ها را داخل غذاساز بریزید و به صورت نرم و کرم مانند درآورید. گردو و فندق را اضافه کرده مخلوط کنید. با خیس کردن دست از مخلوط به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید. توپک ها را در شکلات سفید ذوب شده به روش بن ماری بیاندازید و به شکلات آغشته کنید، سپس آنها را به برای سفت شدن به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. در آخر آنها را با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید.