شیرینی توپک خرما

شیرینی توپک خرما : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی کافی شاپی

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی شیرینی توپک خرما :

مواد لازم:

  • 500 گرم خرما
  • 1 لیوان گردوی کوبیده
  • 1 استکان فندق کوبیده
  • 200 گرم شکلات سفید
  • پودر پسته برای تزیین

طرز تهیه شیرینی توپک خرما :

هسته خرماها را خارج کرده و خرما را به مدت نیم ساعت در آب گرم خیس کنید. سپس خرما ها را داخل غذاساز بریزید و به صورت نرم و کرم مانند درآورید. گردو و فندق را اضافه کرده مخلوط کنید. با خیس کردن دست از مخلوط به اندازه گردو برداشته و در دست گرد کنید. توپک ها را در شکلات سفید ذوب شده به روش بن ماری بیاندازید و به شکلات آغشته کنید، سپس آنها را به برای سفت شدن به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. در آخر آنها را با پودر پسته تزیین کرده و سرو کنید.

شیرینی توپک خرما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image