• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان رهته ( شلشلو ): نون محلی و خوشمزه خونگی

    طرز تهیه نان رهته

    دستور پخت و طرز تهیه نان رهته خونگی:

    نان سنتی مخصوص استان هرمزگان که عجیب واسه صبحانه روز تعطیل میچسبه مخصوصا تو این هوا.
    دستورای مختلفی واسه این نون هست تو بعضی جاها تخم مرغ اضافه میکنن و بعضیا زعفران.
    ولی من همیشه این دستور رو درست میکنم و عالی میشه .
    معمولا روش مهیاوه (سس ماهی) میریزن و با شیره خرما یا پنیر خامه ای میخورنش .

    مواد مورد نیاز

    • آرد سه پیمانه
    • شیر خشک سه ق غ
    • شکر سه ق غ
    • مایه خمیر یک ق غ
    • زردچوبه یک ق م
    • پودر رازیانه یک ق م
    • نمک کمی
    • روغن یک چهارم لیوان
    • آب ولرم
    • سس مهیاوه (اختیاری)

    طرز تهیه نان رهته

    مواد خشک رو باهم مخلوط میکنیم
    روغن میریزیم
    با آب ولرم خمیر نسبتا رقیقی درست میکنیم
    خمیر رو میزاریم تو یه جای گرم یک ساعت بمونه تا ور بیاد
    کف تابه نسوز رو کمی چرب میکنیم با ملاقه از خمیر روی تابه میریزیم با پشت ملاقه خمیر رو بصورت دایره ای پهن میکنیم یک طرفش که حباب زد برش میگردونیم تا طرف دیگشم بپزه.

    طرز تهیه نان رهته

    About The Author