• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک کره بادام زمینی : طرز تهیه و دستور پخت کیک و شیرینی کافی شاپی

    کیک کره بادام زمینی

    رسپی و دستور پخت کیک کره بادام زمینی :

    مواد لازم:

    • 1- آرد، 2 پیمانه
    • 2- شکر، 2 پیمانه
    • 3- جوش شیرین، 1 قاشق چایخوری
    • 4- شیر، ½ پیمانه
    • 5- تخم مرغ، 2 عدد
    • 6- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
    • 7- آب، 1 پیمانه
    • 8- کره، ½ پیمانه
    • 9- کره بادام زمینی، ¾ پیمانه

    مواد رویه :

    • 1- کره نرم شده، ½ پیمانه
    • 2- کره بادام زمینی، 1 پیمانه
    • 3- شیر، 3 قاشق غذاخوری
    • 4- پودر شکر، 2 پیمانه

    طرز تهیه کیک کره بادام زمینی :

    – فر را روی درجه 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. سینی فر 20 در 30 سانتی متر را با کره چرب کرده و آردپاشی کنید.
    – آرد، شکر و جوش شیرین را در کاسه بزرگی مخلوط کنید. تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه کنید و با سرعت کم همزن هم بزنید تا مخلوط شوند.


    آب، کره و کره بادام زمینی را در یک شیرجوش بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و به مدت 5 دقیقه به طور مداوم هم بزنید تا مخلوط شوند. مخلوط کره بادام زمینی را به مخلوط آردی اضافه کنید. هم بزنید تا کاملا با یکدیگر ترکیب شوند، سپس مخلوط را درسینی فر آماده شده بریزید.


    قالب را درون فر بگذارید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید. تا زمانیکه اگر خلال دندان داخل کیک فرو کنید، تمیز بماند. از فر خارج کرده بگذارید خنک شود.


    برای تهیه رویه: کره و کره بادام زمینی را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید تا کرمی شوند، پودر شکر را کم کم و به آرامی اضافه کنید اگر خیلی غلیظ شد مقداری شیر اضافه کنید و مواد رویه را به قوام کرمی مناسب برسانید. سپس این مواد را روی کیک خنک شده بمالید.

    کیک کره بادام زمینی

    About The Author