• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کالباس خانگی : طرز تهیه کالباس و سوسیس در خانه با روش آسان و نکات

    کالباس خانگی

    آموزش و طرز تهیه کالباس خانگی خوشمزه و آسون :

    مواد لازم:

    سینه مرغ: دو عدد،

    سیر: یک بوته کوچک،

    زرده تخم‌ مرغ: دو عدد،

    آرد ذرت: دو قاشق غذاخوری،

    فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری،

    نمک: به میزان لازم،

    پودر زنجبیل: نصف قاشق چایخوری،

    پودر هل: یک قاشق چایخوری،

    هویج پخته و ریز خرد شده: دو عدد،

    قارچ بخار پز و ریز شده: چهار عدد متوسط،

    روغن مایع: سه قاشق غذاخوری.

    آموزش درست کردن کالباس خانگی:

    گوشت سینه مرغ را همراه با سیرها سه بار چرخ کنید. آرد ذرت را با مواد خشک الک و به گوشت اضافه کنید و ورز دهید. زرده تخم‌ مرغ و روغن را هم افزوده، آن‌قدر ورز دهید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. قارچ و هویج را هم در خمیر به طور یکنواختی پخش کنید. کیسه فریزری را باز کنید و خمیر را به صورت استوانه با قطر 10 سانتی‌متر ، روی کیسه بگذارید و فشرده رول کنید. دو سر آن را محکم ببندید و یک ساعت در یخچال گذاشته، بعد به مدت 5‌ /‌1 ساعت بخارپز کنید. پس از خنک شدن در یخچال بگذارید تا کاملا سرد شده و با یک کارد تیز برش حلقه‌ای بزنید

    کالباس خانگی

    About The Author