• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه شیرینی قیطونی : آموزش درست کردن شیرینی مجلسی

    طرز تهیه شیرینی قیطونی

    دستور پخت و طرز تهیه شیرینی قیطونی مناسب مجالس:

    مواد مورد نیاز:

    • آرد شیرینی 200 گرم
    • آردِ نخودچی 50 گرم
    • آرد برنج 50 گرم
    • روغن (جامد) 130 گرم
    • پودر قند 120 گرم
    • پودر زنجبیل نوک قاشق چایخوری (مهام: من طبق سلیقه خانواده بیشتر ریختم)
    •  گلاب به میزان لازم
    • پودر نارگیل یا پودر پسته یا گردوی پودر شده به میزان لازم
    •  وانیل 1/8 قاشق چای خوری

    طرز تهیه شیرینی قیطونی با روش آسان:


    هر سه آرد و زنجبیل را را با هم مخلوط کرده و الک کنید کنار بگذارید. پودر قند را با روغن هم بزنید و کم کم آرد را اضافه کنید. وانیل را هم اضافه کنید و ورز دهید.
    (مهم: نیازی به هم زن برقی نیست.)

    به خمیر نیم ساعت در بیرون از یخچال استراحت میدهیم. سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و داخل گلاب انداخته و با چنگال بیرون بکشید تا آب اضافه نداشته باشد و در پودر نارگیل و یا پودر پسته انداخته و و روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فری که از یک ربع قبل با درجه حرارت 140 سانتیگراد روشن کرده اید


    بگذارید تا پخته شود. (مهام: این شیرینی ترک میخورد. پس بعد از پخت به دستور تهیه اش شک نکنید)

    طرز تهیه شیرینی قیطونی

    About The Author