طرز تهیه کتلت بادمجان:
طرز تهیه کتلت بادمجان:
یه غذای ساده و دم دستی به روش ایتالیایی میتونه یه وعده شام یا ناهار ساده باشه.
طبق معمول ایتالیاییها با دست و دلبازی پنیر پارمیزان به غذا اضافه میکنن که به دلخواه میتونین از انواع دیگر پنیرهای خوش طعم استفاده کنید یا اینکه کلا از مصرفش صرفنظر کنید.
مواد مورد نیاز:
- بادمجان بی دانه ۴ عدد
- تخم مرغ ۳ عدد
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ حبه سیر له شده)
- پودر سوخاری ۵۰ گرم (حدود ۱/۲ پیمانه)
- جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
- پنیر پارمیزان یا هر پنیر دلخواه رنده شده ۵۰ گرم (به دلخواه)
بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آبش کنید تا اب اضافی خارج شود.
در تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با کمی روغن تفت دهید تا بادمجان نرم شود.اجازه دهید بادمجان خنک شود
بادمجان ، تخم مرغ، پودر سیر ، پودر سوخاری، جعفری و پنیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.
در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار تا کاملا گرم شود. مقداری از مایه بادمجان با قاشق داخل تابه بریزید و وقتی از یک طرف طلایی شد آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شود.