• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کتلت بادمجان ایتالیایی – دستور پخت غذای خوشمزه و ارزان خانگی

    طرز تهیه کتلت بادمجان:

    طرز تهیه کتلت بادمجان

    طرز تهیه کتلت بادمجان:

    یه غذای ساده و دم دستی به روش ایتالیایی میتونه یه وعده شام یا ناهار ساده باشه.

    طبق معمول ایتالیایی‌ها با دست و دلبازی پنیر پارمیزان به غذا اضافه میکنن که به دلخواه میتونین از انواع دیگر پنیرهای خوش طعم استفاده کنید یا اینکه کلا از مصرفش صرفنظر کنید.

    مواد مورد نیاز:

    • بادمجان بی دانه ۴ عدد
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • پودر سیر ۱/۴ قاشق چایخوری (۱ حبه سیر له شده)
    • پودر سوخاری ۵۰ گرم (حدود ۱/۲ پیمانه)
    • جعفری خرد شده ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    • پنیر پارمیزان یا هر پنیر دلخواه رنده شده ۵۰ گرم (به دلخواه)

    بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید و داخل ظرفی حاوی آب و نمک بریزید و اجازه دهید ۱۰ دقیقه بماند و سپس آبش کنید تا اب اضافی خارج شود.

    در تابه مقداری روغن بریزید و بادمجانها را با کمی روغن تفت دهید تا بادمجان نرم شود.اجازه دهید بادمجان خنک شود

    بادمجان ، تخم مرغ، پودر سیر ، پودر سوخاری، جعفری و پنیر را در ظرفی با هم مخلوط کنید.

    در تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار تا کاملا گرم شود. مقداری از مایه بادمجان با قاشق داخل تابه بریزید و وقتی از یک طرف طلایی شد آن را برگردانید تا از سمت دیگر نیز طلایی شود.

    About The Author