• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک رولی سیب : طرز تهیه با روش اسان و حرفه ای در خانه

    کیک رولی سیب

    طرز تهیه کیک رولی سیب:

    مواد میانی:

    • دو قاشق کره
    • 6عدد سیب رنده شده
    • یک دوم لیوان شکر
    • یک قاشق مربا خوری دارچین

    مواد کیک:

    • 3عدد تخم مرغ
    • یک لیوان شکر
    • یک استکان شیر
    • یک دوم لیوان روغن مایع
    • یک و نیم لیوان آرد
    • یک پاکت وانیل
    • یک پاکت پکینگ پودر

    طرز تهیه کیک رولی سیب:

    نکته:

    تا طلایی شدن روی کیک بپزید. بعد از در آوردن از فر کمی صبر کنید تا خنک شود فوری رول نکنید. کیک را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید و کاغذ روغنی زیری را جدا کنید.
    دو قاشق کره را داخل تابه بریزید و سیب رنده شده و شکر را اضافه کنید و تا کشیده شدن آب سیب ها بپزید. یک قاشق دارچین اضافه کرده و درقالبی که کاغذ روغنی انداختیم پهن می کنیم و یک دست صاف می کنیم.


    برای کیک شکر و تخم مرغ و وانیل را هم میزنیم تا شکر حل شود و کرم رنگ شود. روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم آرد و پکینگ پودر را هم اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا یک دست شود و روی مواد سیب صاف پخش میکنیم و در فری که از قبل روی170 درجه گرم شده 15دقیقه می پزیم بعد از فر خارج کرده و روی کاغذ روغنی دیگری بر گردانده و رول می کنیم و در دمای اتاق می گذاریم تا خنک شود روی رولت پودر قند پاشیده و برش می زنیم.
    نوش جان

    کیک رولی سیب

    About The Author