دستور پخت و طرز تهیه نان سیب با روش آسان:
مواد مورد نیاز:
- آرد 500 تا 550 گرم
- شکر 50 گرم
- تخم مرغ 1
- مایه خمیرفوری 1ق غ
- کره 60 گرم
- نمک نصف ق چ
- شیر ولرم 1پیمانه
- مواد میانی
- سیب 2 تا 3 عدد
- شکر 1ق
- دارچین 1ق
طرز تهیه نان سیب
مایه خمیر و1 ق شکر و شیر را میگذاریم تا عمل بیاد. کره که ب دمای محیط رسیده با شکر و تخم مرغ و نمک مخلوط میکنیم بعد کمی از ارد را اضافه میکنیم بعد مایه خمیر و باقیمانده آرد اضافه میکنیم ورز میدهیم و خمیر را ب مدت 1 ساعت الی 2 ساعت استراحت میدهیم. سیب ها را هم پوست می گیریم و به شکل مکعبی خورد میکنیم (مهام: من خورد نکردم سیب رو 4 قاچ کردم) و با شکر و دارچین مخلوط میکنیم.
بعد خمیر را روس سطح آردپاشی شده باز میکنیم سیب ها را وسط خمیر گذاشته و خمیر را میپیچیم. درسینی چرب شده قرار میدهیم 10 دقیقه بماند بعد با زرده تخم مرغ و زعفران رومالی میکنیم و کنجد می پاشیم. در فر 190 درجه 20 الی 25 دقیقه بماند تا طلایی شود.
(مهام: من با توری کن یه لایه خمیر درست کردم و روی نون گذاشتم)