• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه رول گوشت : دستور پخت غذای خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه رول گوشت

    اموزش و طرز تهیه رول گوشت غذای خوشمزه و آسان در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • گوشت راسته گوساله یا سینه مرغ : ۳۵۰ گرم
    • پیاز : ۱ عدد
    • رب انار ملس : ۲ قاشق غذاخوری
    • جعفری : ۱ قاشق غذاخوری
    • گردو : ۳ ، ۴ عدد
    • نمک و فلفل
    • سیر : ۲ حبه
    • رزماری
    • روغن زیتون
    • برنج

    دستور پخت و طرز تهیه رول گوشت :

    ۱. ابتدا گوشت ها را برش نازک میزنیم و با مقداری فلفل سیاه تازه و رزماری و روغن زیتون مزه دار میکنیم.
    بهتره این کار رو از شب قبل انجام بدید تا گوشت ها خوب مزه دار شوند.
    ۲. سپس پیاز را رنده درشت برنید و با مقداری پوره سیر و پاپریکا تفت دهید تا طلایی شود. (مثل عکس)
    ۳. بعد از آن به ترتیب جعفری را ساطوری کرده ، گردو را هم خرد کنید خیلی درشت نباشه که زیر دندان حس شود خیلی هم پودری نباشد.


    ۴. یک کاسه مناسب بردارید مخلوط پیاز و سیر طلایی شده را از روغن جدا کنید و در کاسه بریزید و به ترتیب جعفری ساطوری شده ، گردوی خرد شده ، رب انار ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید.
    توجه کنید رب انار نباید خیلی شل باشد میتوانید از رب آلوچه هم استفاده کنید.


    ۵. بعد از آن گوشت های مزه دار شده را از یخچال بیرون بیاورید و مقداری از مایه را روی یک قسمت از گوشت بریزید و رول کنید.
    ۶. همه رول ها را به همین ترتیب درست کنید مقداری نمک بپاشید و سپس در تابه گریل کنید.
    ۷. مدت زمان پخت رول هر طرف فقط ۳ دقیقه هست چون پخت بیشتر رول ها را سفت میکند و سپس در کنار کته میل نوش جان کنید.

    نکات:


    اگر از مرغ استفاده میکنید با ادویه جات دلخواه مرینیت کنید.
    اگر میخواهید رول هاتون خیلی نرم باشد میتوانید در مرینیت گوشت از آناناس و کیوی استفاده کنید که در این صورت باید در مدت زمان کوتاه مرینیت شود تابافت گوشت خراب نشود.

    طرز تهیه رول گوشت

    About The Author