• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ شکم پر نمکی : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی

    مرغ شکم پر نمکی

    دستور پخت و طرز تهیه مرغ شکم پر نمکی مجلسی و خوشمزه خانگی:

    اموزش اشپزی مرغ شکم پر نمکی:

    برای درست کردن مرغ شکم پر نمکی
    مرغ را از شب قبل با پیاز خلالی خرد شده و دو سه حبه سیر و نمک و زرد چوبه و ادویه معطر و زعفران و فلفل قرمز و پودر سیر مزه دار میکنیم
    برای درست کردن مواد شکم پر
    دو عدد پیاز بزرگ را خلالی خرد میکنیم و با روغن سرخ میکنیم بعد بهش ۷ .۸ عدد آلو بخارا و دو قاشق غذاخوری از زرشک و کشمش و گردو
    اضافه میکنیم


    نمک زردچوبه و ادویه معطر و فلفل سیاه و قرمز اضافه میکنیم و دو سه قاشق غذاخوری رب انار ملس
    میزنیم و خوب تفت میدیم و حرارت را خاموش میکنیم
    مرغ مزه دار شده را از یخچال در میاریم
    پیاز ها را ازش جدا میکنیم
    مواد شکم پری را توی شکم مرغ میریزیم
    و کامل میدوزیم
    داخل قابلمه روحی
    دو بسته نمک میریزیم


    و با کف دست حسابی فشرده میکنیم
    مرغ را با دستمال حسابی خشک میکنیم
    و آن را روی نمک قرار میدهیم و میزاریم برای سه و
    نیم ساعت با شعله کم بپزه
    مرغ بعد از این مدت حسابی میپزه و مغز پخت میشه و یه بافت نرم داره و توی دهن آب میشه درست کنید و از این مرغ خوشمزه لذت برید
    عالیه عالی

    مرغ شکم پر نمکی

    About The Author