• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    مرغ خامه ای : طرز تهیه غذای خانگی با روش اسان

    مرغ خامه ای

    دستور پخت مرغ خامه ای مجلسی:

    غذایی ایتالیایی است که به راحتی با سینه مرغ و قارچ آماده می ‎شود.
    می ‎توانید با نان باگت، به صورت ساندویچ، آن را سرو کنید. یا با برنج، سبزیجات و بهتر از همه این ها، با سیب‎زمینی تنوری سرو کنید.

    مواد لازم:

    • سینه مرغ: 600 گرم
    • قارچ: 400 گرم
    • کره: 100 گرم
    • آرد : 20 گرم
    • آب مرغ : 2 پیمانه
    • خامه:1 پیمانه
    • سیر: 4 حبه
    • پیاز: 1 عدد بزرگ
    • روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل: به میزان کافی

    طرز تهیه مرغ خامه ای با روش اسان:

    ابتدا سینه مرغ را پاک کرده و پوست و استخوان آن را جدا کنید ، سپس آن را خرد کرده و بعد از شستن بگذارید تا خشک شود.
    در این فاصله یک عدد پیاز را خرد کرده و با روغن زیتون و کمی کره سرخ کنید تا سبک شود، سیر را هم ریز خرد کرده و بیافزایید.
    زمانی که عطر سیر بلند شد تکه های مرغ را بریزید و تفت دهید تا سرخ شود، در ادامه قارچ ها را خرد کرده و داخل  تابه بریزید تا سرخ شده و آب آن تبخیر شود.


    در این میان باقی مانده کره را در تابه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود، سپس آرد را افزوده و تفت دهید تا کمی سرخ شده و تغییر رنگ دهد.


    در این مرحله دو پیمانه آب مرغ را افزوده و اجازه دهید مواد سس بجوشد، زمانی که سس کمی غلیظ شد آن را روی مخلوط مرغ بریزید .مهام: من شیر هم اضافه کردم. کمی سیب زمینی هم اضافه کردم که بسیار خوشمزه شد
    در آخرین مرحله خامه را افزوده و مواد را بخوبی مخلوط کرده و اجازه دهید با شعله ملایم چند جوش بخورد تا خوراک جا بیافتد.
    از روی حرارت بردارید، سپس در ظرف مورد نظر بکشید .

    مرغ خامه ای

    About The Author