• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک باقلوا : آموزش درست کردن کیک و شیرینی با روش آسان

    دستور پخت کیک باقلوا

    طرز تهیه و دستور پخت کیک باقلوا:

    نوبتی هم باشه نوبت یه کیک فوق العادست هر چی من از عطرش براتون بگم کم گفتم .

    مواد لازم:

    • آردسفید. دو لیوان
    • تخم مرغ چهار عدد
    • ماست شیرین یک لیوان
    • شکر. یک لیوان
    • روغن نصف لیوان
    • پودرهل یک ق مرباخوری
    • بکینگ پودر. یک ق مرباخوری سرپر

    اموزش درست کردن و دستور پخت کیک باقلوا با روش آسان در خانه مثل بیرون:

    تخم مرغ و شکر و پودرهل رو ده دقیقه با همزن هم میزنیم .
    بعد روغن اضافه میکنیم یک دقیقه میزنیم.
    ماست اضافه میکنیم دوباره هم میزنیم.
    آرد و بکینگ پودر رو الک میکنیم طی سه مرحله به مایع کیک اضافه میکنیم.
    مایع رو داخل قالب چرب شده ۲۵×۳۰ میریزیم و به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر میزاریم تا بپزه.
    بعد پخت برای خوش رنگیش رومال میکنیم برای رومال؛
    زرده تخم مرغ. یک عدد
    ماست یک ق غ
    زعفران دم کرده. یک ق غ

    همه رو با هم مخلوط میکنیم روی کیک میمالیم .
    شعله بالای فر رو روشن میکنیم تا روش طلایی و خوشرنگ بشه.

    برای شربت:

    • آب یک لیوان
    • شکر یک لیوان
    • میزاریم بجوشه وقتی جوش اومد
    • گلاب نصف لیوان
    • هل چهار تا دونه
    • زعفران کمی

    میزاریم یکم غلیظ بشه بعد که شربت خنک شد روی کیک داغ میریزیم .
    کیک رو چند ساعت داخل یخچال میزاریم تا شربت به خورد کیک بره.
    در نهایت با پودر پسته و نارگیل تزیینش میکنیم.

    دستور پخت کیک باقلوا

    About The Author