دستور پخت و طرز تهیه شیرینی قیطونی مناسب مجالس:
مواد مورد نیاز:
- آرد شیرینی 200 گرم
- آردِ نخودچی 50 گرم
- آرد برنج 50 گرم
- روغن (جامد) 130 گرم
- پودر قند 120 گرم
- پودر زنجبیل نوک قاشق چایخوری (مهام: من طبق سلیقه خانواده بیشتر ریختم)
- گلاب به میزان لازم
- پودر نارگیل یا پودر پسته یا گردوی پودر شده به میزان لازم
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
طرز تهیه شیرینی قیطونی با روش آسان:
هر سه آرد و زنجبیل را را با هم مخلوط کرده و الک کنید کنار بگذارید. پودر قند را با روغن هم بزنید و کم کم آرد را اضافه کنید. وانیل را هم اضافه کنید و ورز دهید.
(مهم: نیازی به هم زن برقی نیست.)
به خمیر نیم ساعت در بیرون از یخچال استراحت میدهیم. سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و داخل گلاب انداخته و با چنگال بیرون بکشید تا آب اضافه نداشته باشد و در پودر نارگیل و یا پودر پسته انداخته و و روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فری که از یک ربع قبل با درجه حرارت 140 سانتیگراد روشن کرده اید
بگذارید تا پخته شود. (مهام: این شیرینی ترک میخورد. پس بعد از پخت به دستور تهیه اش شک نکنید)