طرز تهیه شیرینی قیطونی – آموزش درست کردن شیرینی مجلسی با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

دستور پخت و طرز تهیه شیرینی قیطونی مناسب مجالس:

طرز تهیه شیرینی قیطونی

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی قیطونی با روش آسان:

مواد مورد نیاز:

  • آرد شیرینی 200 گرم
  • آردِ نخودچی 50 گرم
  • آرد برنج 50 گرم
  • روغن (جامد) 130 گرم
  • پودر قند 120 گرم
  • پودر زنجبیل نوک قاشق چایخوری(مهام:من طبق سلیقه خانواده بیشتر ریختم)
  •  گلاب به میزان لازم
  • پودر نارگیل یا پودر پسته یا گردوی پودر شده به میزان لازم
  •  وانیل 1/8 قاشق چای خوری

دستور پخت:


هر سه آرد و زنجبیل را را با هم مخلوط کرده والک کنید کناربگذارید.پودر قند را با روغن زده و  کم کم آرد را اضافه کنید . وانیل را هم اضافه کنید و ورز دهید.
(مهم:نیازی به هم زن برقی نیست.)

به خمیرنیم ساعت در بیرون از یخچال استراحت میدهیم.سپس از خمیر به اندازه یک فندق برداشته و داخل گلاب انداخته و با چنگال بیرون بکشید تا آب اضافه نداشته باشد و در پودر نارگیل و یا پودر پسته انداخته و و روی سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و به مدت 30 الی 40 دقیقه در فری که از یک ربع قبل با درجه حرارت 140 سانتیگراد روشن کرده اید


بگذارید تا پخته شود .(مهام:این شیرینی ترک میخورد.پس بعد از پخت به دستور تهیه اش شک نکنید)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image