دستور پخت خوراک کله گنجشکی در خانه:
مواد اولیه برای 2 نفر:
- زعفران (ساییده شده) 1 قاشق چایخوری
- زردچوبه به میزان لازم
- نمك به میزان لازم
- فلفل سیاه به میزان لازم
- گوشت (چرخ كرده) 250 گرم
- رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
- پیاز 2 عدد
- سیب زمینی (متوسط) 5 عدد
- آبلیمو به مقدار لازم
اموزش اشپزی و طرز تهیه خوراک کله گنجشکی خوشمزه و آسان:
در ظرفی مناسب ابتدا پیاز ها را نگینی کنید و سپس در روغن بسیار داغ نیمه سرخ كنید. سپس نمك و زردچوبه و فلفل ر ا اضافه کنید و كاملا تفت دهید. وقتی عطر ادویه به مشام رسید رب گوجه فرنگی و زعفران آبكرده را هم اضافه کنید و كاملا سرخ كنید. آنگاه مقداری آبجوش به مواد اضافه کنید و اجازه دهید مواد شما با حرارت بسیار ملایم كمی بپزد. پس از مدتی كوتاه سیب زمینی های خرد شده را به غذا اضافه كنید.
در ظرفی جدا گوشت چرخكرده را با یك عدد پیاز رنده شده و مقداری نمك كاملا ورز دهید و آن را به صورت قلقلی درآورید و به مواد در حال جوش اضافه كنید. (البته من کوفته ریزه ها رو یکم تف دارم این دلخواهه اگه حس میکنید کوفته ریزه ها میپاشه ازهم احتیاجی نیس .) و اجازه دهید خوراك به مدت 45 دقیقه كاملا بپزد. زمانی كه خوراك كاملا جا افتاد آبلیمو را به غذا اضافه كرده (من شیطونی کردم چند تا فلفل سبز که یکمم تنده بهش اضافه کردم ) و ده دقیقه بعد آن را از روی حرارت بردارید
غذاهای سنتی ایران رو به سفره هاتون ببرید و لذت ببرید