• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دیپ محمره : مزه ی لبنانی خوشمزه و آسان

    طرز تهیه دیپ محمره

    آموزش درست کردن و طرز تهیه دیپ محمره :

    مواد لازم:

    • فلفل دلمه قرمز کبابی ۵ عدد
    • گردو خرد شده ۲ لیوان
    • سیر رنده شده ۳ حبه
    • پاپریکای ۱ ق غ
    • روغن زیتون نصف لیوان
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • رب فلفل قرمز تند ۱ ق غ
    • آرد سوخاری یا لبه های نون تست ۴ ق غ
    • رب انار ۲ ق غ
    • ارده نصف فنجان
    • زیره ۱ ق غ

    طرز تهیه دیپ محمره :


    ابتدا فلفل دلمه هارو یا رو گاز یا توی فر کبابی کنید ، بعد بزاریدشون توی کاسه و دره کاسه رو محکم کنید تا بخار کنه و پوستش راحت در بیاد، پوستش رو جدا کنید و بریزید توی خرد کن تا یکدست بشه، گردو و نون تست رو هم بریزید توی خرد کن و بعد تمام مواد رو توی خرد کن بریزید تا یکدست بشن و مواد باهم میکس بشن .

    نوش جان

    طرز تهیه دیپ محمره

    About The Author