• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طریقه تهیه کیک اسفناج : دستور پخت کیک و شیرینی آسون خونگی + نکات

    طریقه تهیه کیک اسفناج

    طریقه تهیه کیک اسفناج:

    مواد لازم : تخم مرغ 4عدد

    شکر: یک پیمانه

    آب: یک سوم پیمانه

    روغن: نصف پیمانه

    وانیل: یک چهارم ق چ

    برگ اسفناج : 160گرم

    آرد : دو و نیم پیمانه

    بیکینگ پودر : دو و نیم ق مربا خوری

    طریقه تهیه کیک اسفناج:

    کف قالب بیست سانتی رو کاعذ روغنی انداخته و همه جاش رو خوب چرب میکنیم .
    برگ اسفناج و روغن و آب رو تو میکسر مخلوط و پوره می کنیم . تخم مرغ و شکر و وانیل رو میزنیم تا کش دار بشه . اسفناج رو اضافه میکنیم و بعد آرد و بیکینگ پودر الک شده رو اصافه می کنیم . و توی قالب می ریزیم و تو قالب میریزیم و تو فر میگذاریم وقتی خنک شد از قالب در میاریم . تو فر ما حدودا پنجاه دقیقه زمان برد ولی شما بعد از چهل دقیقه چک کنید .

    .
    توی قابلمه : یک قابلمه بزرگتر از قالب رو انتخاب میکنیم و کفش یه قالب به عنوان پایه میگذاریم .سرش دم کنی میگذاریم و وقتی خواستیم شروع به درست کردن کیک کنیم قابلمه رو گرم می کنیم .توی قابلمه میگن چهل دقیقه زمان میبره ولی چک کنید .
    .
    برای اینکه رنگ سبز زیبای کیک پیدا بشه دور کیک رو بعد از پخت کمی رنده ریز کنید تا قسمت های برشته شده جدا بشه .
    .
    نکته : این کیک خوشرنگ و خوشمزه اصلا بوی اسفناج نمیده

    طرز تهیه کیک اسفناج

    About The Author