• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان ذرت + نکات کلیدی

    طرز تهیه نان ذرت

    این نان ذرت باترمیلک ( طرز تهیه باترمیلک در آخر آموزش ) آسان، نان ذرت مورد علاقه من است که از مجموعه دستورهای پخته شده مادرم به من منتقل شده است، و فقط کمی بهینه سازی شده است تا حتی باورنکردنی تر شود! به علاوه آنقدر همه کاره است که می توان آن را در یک تابه یا ظرف پخت درست کرد و همه آن را در یک کاسه آماده کرد!

    نان ذرت

    مدتهاست که این بحث وجود دارد که آیا در نان ذرت باید شکر به نان ذرت اضافه شود یا خیر. پس از آزمایش هر دو نوع، با استفاده از بسیاری از دستور العمل های مختلف در وب و در کتاب های دستور العمل در طول سال ها، باید بگویم که من بیشتر به نان ذرت شیرین علاقه دارم.

    چیزی در مورد یک پوسته کره ای ترد ، با داخل نرم که بسیار اعتیاد آور است، با مقدار عالی عسل وجود دارد.

    طرز تهیه نان ذرت

    مخصوصاً وقتی گرم می شود و با کره ذوب شده تراوش می کند.

    طرز تهیه نان ذرت

    هر کدام را که می خواهید، باید حداقل یک بار در زندگی خود آن را امتحان کنید.

    برای تهیه یک نان ذرت عالی به هیچ مهارت پخت نیاز ندارید. فقط یک کاسه، یک لیسک یا قاشق چوبی، و یک تابه چدنی داغ خوب. ما در گذشته از ظروف پخت نیز استفاده کرده‌ایم، اما باید بگویم که در صورت داشتن یک ماهیتابه، مناسب است. اگر نه، تابه ها یا ظروف پخت به همان اندازه خوب هستند.

    چگونه می توان بهترین نان ذرت را آسان کرد

    • مهم‌ترین بخش برای تبدیل نان ذرت به چیزی کاملاً دیدنی این است که تابه یا ظرف خود را قبل از انجام هر کار دیگری در فر از قبل گرم شده گرم کنید. اینجاست که لبه ی آن ترد می شود.
    • از طرف دیگر، اگر از یک تابه چدنی استفاده می کنید، کره خود را روی اجاق گاز روی حرارت متوسط آب کنید (من معمولا این کار را در حالی انجام می دهم که همه موادم را آماده کرده و مواد خشک را با هم مخلوط می کنم). به این ترتیب، کره خود را ذوب می کنید.
    • وقتی کره ذوب شد، حرارت را خاموش کنید اما تابه را روی شعله بگذارید. به این ترتیب، اجازه می‌دهید کره‌تان کمی ذوب شود تا به خمیر اضافه شود، اما تابه‌تان به اندازه‌ای داغ می‌ماند که وقتی خمیر داخل آن ریخته می‌شود، دم بکشد.
    • اگر شک دارید، پس از اینکه کره کمی خنک شده را به مخلوط نان ذرت اضافه کردید، ماهیتابه را دوباره روی شعله قرار دهید و آن را دوباره روشن کنید (حرارت متوسط) تا قبل از اضافه کردن خمیر داغ بماند.

    نکات طرز تهیه نان ذرت

    • وقتی مواد خشک را با هم هم می زنید، مطمئن شوید که همه توده ها خارج شده باشند. معمولاً فقط 1 دقیقه هم زدن طول می کشد.
    • من عاشق استفاده از شکر قهوه ای در این دستور پخت نان ذرت هستم. این نان ذرت را در مرکز بسیار نرم تر می کند و در عین حال مکمل عسل است. اگر شکر قهوه ای دارید (من از شکر قهوه ای روشن استفاده می کنم)، لطفا آن را امتحان کنید!
    • من همچنین ترجیح می دهم یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر را برای “پف” بیشتر به آن اضافه کنم. به شکل کیک در نمی آید، فقط کمی نرم تر از نان ذرت معمولی است. با این حال، برای یک نان ذرت غلیظ تر، بیکینگ پودر را کنار بگذارید.
    • 1/4 فنجان عسل برای ذائقه ما در این مورد عالی است! اگر فقط کمی عسل را ترجیح می دهید، 2 قاشق غذاخوری را امتحان کنید. ممکن است لازم باشد 2 قاشق غذاخوری شکر دیگر اضافه کنید زیرا ممکن است به اندازه کافی شیرین نباشد، بسته به ترجیح شیرینی شما.
    • خمیر خود را بیش از حد مخلوط نکنید! این بسیار مهم است، زیرا می تواند نان ذرت شما را سفت کند.
    طرز تهیه نان ذرت

    مواد مورد نیاز :

    • 1/2 فنجان کره بدون نمک ذوب شده و کمی خنک شده
    • 1 فنجان آرد همه منظوره
    • 1 فنجان آرد ذرت زرد (یا پولنتا)
    • 1/4 فنجان شکر قهوه ای (یا شکر گرانول سفید)
    • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر (اختیاری: نان ذرت نرم تری به دست می دهد)
    • 1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
    • 1/4 قاشق چایخوری نمک
    • 1 فنجان باترمیلک ( طرز تهیه باترمیلک در آخر آموزش )
    • 1/4 فنجان عسل
    • 2 عدد تخم مرغ بزرگ

    طرز تهیه نان ذرت

    • فر را با دمای 200 درجه سانتی گراد گرم کنید | 400F و یک قفسه را در وسط قرار دهید. یک تابه چدنی 9 اینچی یا ظرف فر مربعی 9 اینچی را با کره چرب کنید و ماهیتابه/ظرف را داخل فر قرار دهید تا گرم شود.
    • (در روش دیگر برای ماهیتابه های چدنی: 1/2 فنجان کره ذوب نشده را در چدن خود روی اجاق گاز روی حرارت متوسط قرار دهید تا ذوب شود، حرارت را خاموش کنید سپس اجازه دهید کره کمی خنک شود قبل از اینکه به خمیر اضافه کنید.)
    • در یک کاسه بزرگ، آرد، آرد ذرت، شکر، بکینگ پودر (در صورت استفاده)، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.
    • در مرکز آن یک چاه ایجاد کنید و باترمیلک، عسل و تخم مرغ را اضافه کنید. خوب با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند سپس کره ذوب شده کمی خنک شده را به آن اضافه کنید. دوباره مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب شود (بیش از حد مخلوط نکنید).
    • تابه یا ظرف داغ خود را با احتیاط از فر خارج کرده و خمیر را در تابه یا ظرف داغ بریزید.
    • تا زمانی که نان ذرت شروع به قهوه ای شدن کند و خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید (حدود 20-23 دقیقه) بپزید. قبل از برش دادن و سرو حدود 10 دقیقه اجازه دهید تا خنک شود.

    نکات

    اگر باترمیلک ندارید می توانید خودتان درست کنید! 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید (یا آب لیموی تازه فشرده) را به 1 فنجان شیر با دمای اتاق اضافه کنید (خامه کامل، 2٪ یا بدون چربی می تواند استفاده شود). با هم مخلوط کنید و بگذارید 5 دقیقه بماند. انجام شده! باترمیلک خود را به عنوان مرحله اول این دستور تهیه کنید تا مطمئن شوید قبل از افزودن به مخلوط خود به اندازه کافی ترش شده است.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author