سوپ نودل مرغ
مواد مورد نیاز:
- قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
- 4 حبه سیر خرد شده
- 2 عدد هویج بزرگ خرد شده
- 1 دنده کرفس خرد شده
- 6 ران مرغ بدون پوست، استخوان
- 2 لیتر آب مرغ یا آب گوشت
- 1 تا 2 عدد مکعب ادویه مرغ، له شده (به ذائقه خود تنظیم کنید)
- 7 اونس (200 گرم) لوبیا سبز، خرد شده به یک سوم
- 3/4 فنجان دانه ذرت
- 4 اونس (120 گرم) برگ کوچک اسفناج
- 1/2 لیتر آب، به میزان لازم
- 6 اونس (200 گرم) ورمیشل یا نودل تخم مرغ (یا پاستا رشته ای)
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 1/4 فنجان جعفری تازه، ریز خرد شده
طرز تهیه سوپ نودل مرغ
- روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به مدت 2 دقیقه بپزید، سپس سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید.
- ران مرغ، آب مرغ ، ادویه ی مرغ خرد شده، لوبیا سبز و دانه ذرت را اضافه کنید. در صورت نیاز با آب پر کنید تا همه مواد را بپوشاند.
- حرارت را زیاد کنید و بگذارید حدود 4 دقیقه بجوشد. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را تا حدی بپوشانید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود، بجوشد.
- مرغ را به بشقاب بریزید و گوشت را جدا کنید. استخوان ها را دور بریزید
- مرغ را به همراه رشته فرنگی دوباره به سوپ اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا رشته ها جدا شوند.
- برگ های اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید تا در سوپ بپزند (حدود 3 دقیقه ). جعفری را اضافه کنید کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- گرم سرو کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !