• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان دارچینی ستاره ای : طرز تهیه با روش آسان !!

    نان دارچینی ستاره ای

    مواد مورد نیاز :

    برای نان :

    • 200 میلی لیتر شیر (به علاوه 50 میلی لیتر اضافی فقط در صورت نیاز)
    • 1 اونس (30 گرم) کره (1 1/2 قاشق غذاخوری)
    • 1/4 اونس (7 گرم) مخمر فوری (1 پاکت یا 2 1/4 قاشق چایخوری)
    • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
    • 16 اونس (450 گرم) آرد نان، (آرد ساده یا همه منظوره برای استفاده خوب است)
    • 2.5 اونس (70 گرم) شکر سفید
    • 1/8 قاشق چایخوری نمک
    • 2 زرده تخم مرغ بزرگ سفیده ها را برای فرچه زدن روی آن در یخچال بگذارید

    مواد داخلی:

    • 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک نرم شده
    • 1/3 فنجان شکر قهوه ای روشن
    • 1 قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده
    نان دارچینی ستاره ای

    طرز تهیه نان دارچینی ستاره ای

    نان:

    • 200 میلی لیتر شیر و کره را با هم در مایکروویو یا قابلمه گرم کنید تا دمای آن به 110 درجه فارنهایت یا 45 درجه سانتیگراد (در هنگام لمس گرم) برسد. مخمر را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه بماند تا روی آن کف کند.
    • در حالی که مخمر در حال فعال شدن است، آرد، شکر و نمک را در یک کاسه جداگانه با هم مخلوط کنید.
    • یک چاله در مرکز آرد ایجاد کنید. مخلوط مخمر، زرده تخم مرغ و وانیل را داخل چاله اضافه کنید. با آرد مخلوط کنید تا ترکیب شود.
    • 10-12 دقیقه با دست ورز دهید تا خمیر نرم و کشدار شود. اگر خمیر خیلی خشک است: شیر اضافی را گرم کنید، یک چاه در خمیر ایجاد کنید و نیمی از شیر را اضافه کنید. ورز دهید و اگر هنوز احساس می کنید هنوز خیلی خشک است، مقدار باقی مانده شیر را به آن اضافه کنید.
    • برای همزدن فوری: به مدت 5 دقیقه با سرعت متوسط هم بزنید تا خمیر نرم و کشدار شود.

    پف کردن:

    • یک کاسه بزرگ را با یک برس شیرینی پزی یا نوک انگشتان خود کمی روغن بزنید. خمیر را داخل کاسه بریزید و یک بار بچرخانید تا به روغن آغشته شود. کاسه را با پلاستیک بپوشانید و حدود 2 تا 3 ساعت یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود در یک مکان گرم قرار دهید.
    • (برای بررسی اینکه آیا خمیر آماده است، دو انگشت خود را به آرامی به خمیر فشار دهید. اگر فرورفتگی باقی بماند، خمیر به اندازه کافی بلند نشده است.)
    • به خمیر مشت بزنید، روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه دیگر یا تا زمانی که حجم آن دو برابر شود استراحت کند.
    • در حالی که خمیر بلند می شود، یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید. کنار بگذارید.

    آماده سازی مواد داخلی نان دارچینی ستاره ای

    • کره خود را آماده کنید، مطمئن شوید که نرم شده و قابل پخش است. سپس در یک کاسه کوچک شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید. کنار بگذارید.

    تقسیم کردن خمیر:

    • وقتی خمیر آماده شد خمیر را به 4 قسمت تقسیم کنید. یک سطح کار تمیز را کمی آرد پاشی کنید و با وردنه یک توپ را باز کنید تا یک دایره ی 30 سانتی‌متری ایجاد شود.
    • یک بشقاب را روی آن قرار دهید و خمیر اضافی را در اطراف بشقاب با چاقوی تیز جدا کنید. بشقاب را بردارید. خمیر را روی ورقه پخت آماده شده قرار دهید.
    نان دارچینی ستاره ای

    لایه:

    • خمیر را با 1/3 کره نرم شده و 1/3 از مخلوط شکر قهوه ای/دارچین بمالید. این لایه پایینی شما (پایه) است.
    • توپ دوم خمیر را مانند بالا باز کنید و روی لایه زیرین قرار دهید. با 1/3 مخلوط کره و شکر قهوه ای/دارچین بمالید.
    • این کار را با بقیه خمیر تکرار کنید و هر کدام را با کره/شکر/دارچین بپوشانید. (روی خمیر روی آن کره یا شکر قهوه ای/دارچین وجود ندارد.)

    شکل به یک گل/ستاره:

    • یک فنجان کوچک وسط خمیر چند لایه قرار دهید و یک حلقه را خیلی کم در مرکز آن علامت بزنید تا به عنوان راهنما از آن استفاده کنید.
    نان دارچینی ستاره ای
    • خمیر را ابتدا با چهار خط ساعت 3، 6، 9 و 12 برش دهید. هر ربع را به 2 قسمت برش دهید، سپس هر کدام را به 2 قسمت برش دهید تا در نهایت 16 رشته به دایره میانی متصل شوید.
    • 2 رشته را که کنار هم قرار گرفته اند بردارید و دو بار از هم دور بچرخانید. دو رشته را در انتها به هم وصل کنید، انتهای آن را به هم بچسبانید تا یک نقطه تشکیل شود. این کار را با تمام رشته ها انجام دهید و یک گل ستاره بسازید!
    نان دارچینی ستاره ای
    • روی نان ستاره ای را با یک پارچه یا حوله مرطوب بپوشانید و یک بار دیگر به مدت 30 دقیقه استراحت دهید.

    پختن

    • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سفیده های باقی مانده از زرده را هم بزنید و سفیده ها را به طور مساوی روی سطح نان بمالید.
    • نان را به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای و طلایی شود بپزید.
    • با پودر قند (شکر قنادی یا پودر قند) و کمی دارچین آسیاب شده تزئین کنید.
    • گرم سرو کنید!

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author