• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سوپ نودل مرغ : طرز تهیه با روش آسان !!

    سوپ نودل مرغ

    مواد مورد نیاز:

    • قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده
    • 4 حبه سیر خرد شده
    • 2 عدد هویج بزرگ خرد شده
    • 1 دنده کرفس خرد شده
    • 6 ران مرغ بدون پوست، استخوان
    • 2 لیتر آب مرغ یا آب گوشت
    • 1 تا 2 عدد مکعب ادویه مرغ، له شده (به ذائقه خود تنظیم کنید)
    • 7 اونس (200 گرم) لوبیا سبز، خرد شده به یک سوم
    • 3/4 فنجان دانه ذرت
    • 4 اونس (120 گرم) برگ کوچک اسفناج
    • 1/2 لیتر آب، به میزان لازم
    • 6 اونس (200 گرم) ورمیشل یا نودل تخم مرغ (یا پاستا رشته ای)
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • 1/4 فنجان جعفری تازه، ریز خرد شده

    طرز تهیه سوپ نودل مرغ

    • روغن را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز را به مدت 2 دقیقه بپزید، سپس سیر، کرفس و هویج را اضافه کنید. به مدت 5 دقیقه بپزید.
    • ران مرغ، آب مرغ ، ادویه ی مرغ خرد شده، لوبیا سبز و دانه ذرت را اضافه کنید. در صورت نیاز با آب پر کنید تا همه مواد را بپوشاند.
    • حرارت را زیاد کنید و بگذارید حدود 4 دقیقه بجوشد. حرارت را کم کنید، درب قابلمه را تا حدی بپوشانید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که مرغ پخته شود، بجوشد.
    • مرغ را به بشقاب بریزید و گوشت را جدا کنید. استخوان ها را دور بریزید
    • مرغ را به همراه رشته فرنگی دوباره به سوپ اضافه کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 تا 8 دقیقه بپزید و هر از گاهی هم بزنید تا رشته ها جدا شوند.
    • برگ های اسفناج را اضافه کنید و اجازه دهید تا در سوپ بپزند (حدود 3 دقیقه ). جعفری را اضافه کنید کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید.
    • گرم سرو کنید.
    سوپ نودل مرغ

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author