• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نحوه نگهداری دانه های قهوه

    نحوه نگهداری دانه های قهوه

    بهتر است دانه های قهوه را در تاریکی نگه دارید

    در حالی که دانه ماه‌ها پس از برشته شدن هنوز برای دم کردن و مصرف بی‌خطر خواهد بود، اما تمام ویژگی‌های کلیدی آن مدت‌هاست که از بین رفته‌اند.

    بنابراین توصیه می کنیم که حبوبات ظرف چند هفته پس از خرید مصرف شوند، یا در صورت عدم موفقیت، به روش صحیح نگهداری شوند.

    روش ذخیره سازی توصیه نمی شود

    با نگهداری صحیح دانه های قهوه، ماندگاری طعم قهوه را به حداکثر می رسانید و با رعایت این بایدها و نبایدهای ساده هرگز مشکلی پیش نیاید!

    اصول نگهداری دانه های قهوه تازه به طرز قابل ملاحظه ای آسان است:

    • حرکت هوا را کاهش دهید
    • دمای محیط را نسبتاً ثابت نگه دارید
    • دانه ها را به خوبی دور از رطوبت نگهداری کنید
    • قرار گرفتن دانه ها در معرض نور را محدود کنید.

    از آنجایی که قهوه متخلخل است، توانایی جذب صفات محیطی مانند رطوبت و بو را دارد که همگی بر کیفیت قهوه تاثیر دارند.

    نحوه نگهداری دانه های قهوه

    ابتدا، قهوه را در یک ظرف مات دربسته نگهداری کنید که در یک کمد قرار داده شده است. اما در ظرفی که به خوبی دور از دیوارهای خارجی یا منابع حرارتی مانند فر، دیگ بخار یا رادیاتور باشد.

    اگر می‌خواهید دانه ها را در بسته‌بندی اصلی‌شان نگهداری کنید، مطمئن شوید که بالای کیسه تا جایی که ممکن است به سمت پایین کشیده شده و با یک نوار الاستیک یا ترجیحاً یک تکه نوار چسب بسته شود.

    تا حد امکان هوا را از کیسه دور نگه دارید و مانند همیشه در مکانی دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید.

    هنگام استفاده از قهوه در ساعات کاری، ممکن است وسوسه شوید که در ابتدای روز قیف را پر کنید.

    به شما توصیه می کنیم که دانه ها را به طور منظم در صورت نیاز و در صورت نیاز و نه به صورت فله اضافه کنید، به خصوص اگر از آسیاب قهوه مورد تقاضا استفاده نمی کنید.

    این بدان معناست که طعم و عطر قهوه تا زمان مصرف دست نخورده باقی می‌ماند و به شما اطمینان می‌دهد که لاته‌ها و کاپوچینوهای خوش طعم‌تری درست می‌کنید.

    آیا باید قهوه را فریز کنید؟

    این سوالی است که به طور منظم از ما پرسیده می شود.

    قاعده کلی در اینجا خیر است.

    با این حال، اگر به صورت عمده خرید کرده اید و نمی توانید از تمام دانه ها در مدت زمان معقول استفاده کنید، می توان استثناهایی قائل شد.

    در صورت انجماد باید فقط یک بار این کار را انجام دهید و باید مراحل زیر را دنبال کنید:

    • قهوه را به قسمت های روزانه تقسیم کنید – این به شما امکان می دهد فقط مقدار قهوه مورد نیاز خود را بردارید. فرآیند انجماد و ذوب باعث می شود که دانه برخی از ویژگی های خود را از دست بدهد، بنابراین بسیار مهم است که آنها را فقط یک بار تحت این روش قرار دهید.
    • دانه ها را دو (یا سه بار) کیسه کنید – فریزرها با رطوبت رسیده اند و این به محافظت از قهوه شما در برابر آسیب کمک می کند.

    در نهایت – هرگز قهوه خود را در یخچال نگهداری نکنید!

    نحوه نگهداری دانه های قهوه

    نحوه نگهداری دانه های قهوه

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.caffesociety.co.uk
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author