• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نحوه کف کردن شیر قهوه

    نحوه کف کردن شیر قهوه

    آموزش تبدیل شیر به مخمل (البته نه به معنای واقعی کلمه.)

    به طور کلی، شیری که به درستی برای استفاده در نوشیدنی‌های خاص آماده شده باشد، همیشه کف می‌کند – حتی اگر اصلاً به کف نیاز نداشته باشید.

    با وارد کردن هوا به شیر و حرارت دادن آن، شیر به طور خودکار هم از نظر طعم و هم از نظر بافت بهبود می یابد.

    اینکه آیا از فومی که روی آن می‌نشیند استفاده می‌کنید یا نه موضوع کاملاً متفاوتی است: برای کاپوچینو، آن را در فنجان می‌ریزید، در حالی که از طرف دیگر اگر یک لاته است که می‌زنید، در آن صورت محتاط‌تر خواهید بود.

    تجهیزات

    • دستگاه قهوه ساز با بازو/گرز بخار
    • کوزه شیر
    • شیر
    • دماسنج

    نحوه کف کردن شیر قهوه

    نکته اصلی: همیشه از شیر تازه و سرد استفاده کنید.

    شیر را در یک پارچ صاف یا شکمی بریزید. حداقل یک سوم پارچ را پر کنید و حداکثر تا نصف آن را پر کنید – شیر برای انبساط نیاز به فضا دارد.

    بازوی بخار را با روشن کردن آن به مدت پنج ثانیه تمیز کنید. این کار آب باقی مانده در بازو را از بین می برد و به افزایش فشار قبل از استفاده کمک می کند.

    نوک میله بخار را درست زیر سطح شیر قرار دهید و بازوی بخار را با قدرت کامل روشن کنید – اینجا هیچ قدم پری نیست!

    در این مرحله، به صداهایی که در حال تولید هستند گوش دهید. اگر صدایی با صدای بلند و تقریباً جیک می‌شنوید، به نقطه‌ی شیرین برخورد کرده‌اید. صدای پاشیدن به این معنی است که شما خیلی بالا هستید، اصلاً صدایی ندارید به این معنی که خیلی پایین هستید. بر این اساس تنظیم کنید.

    همانطور که شیر کف می کند، پارچ را پایین بیاورید تا نوک عصا درست زیر سطح شیر بماند.

    هنگامی که دمای سنج شما بین 40 تا 45 درجه سانتیگراد نشان داده شد، به بافت شیر تغییر دهید.

    شیر بافت

    کوزه را چند سانتی‌متر بالا بیاورید و آن را طوری قرار دهید که میله بخار نزدیک کنار کوزه و زیر سطح شیر باشد.

    سپس کوزه را کمی زاویه دهید. این باید یک اثر گرداب مانند در داخل ظرف ایجاد کند که حباب ها را می شکند و کف متراکم تر و صاف تر ایجاد می کند.

    وقتی دماسنج شما 60 درجه سانتیگراد را نشان داد بازوی بخار را خاموش کنید. به طور معمول، این دستگاه ها در ثبت گرما کمی تأخیر دارند، بنابراین دمای نهایی بین 65-70 درجه سانتیگراد خواهد بود، که نقطه شیرینی است که باید به دنبال آن باشید.

    به پایه کوزه ضربه محکمی روی پیشخوان بدهید تا حباب های سطحی بشکند و سپس بازوی بخار را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید. با دست خود آن را لمس نکنید !

    اکنون آماده هستید تا شیر را به اسپرسو اضافه کنید.

    ابتدا شیر را در کوزه بچرخانید و به چرخاندن ادامه دهید تا کف به طور یکنواخت در سراسر آن پخش شود.

    نحوه کف کردن شیر قهوه

    راهنمای گام به گام

    • شیر سرد را در یک کوزه بریزید
    • میله بخار را با روشن و خاموش کردن آن پاک کنید
    • نوک بازوی بخار را درست زیر سطح شیر قرار دهید
    • بازوی بخار را با قدرت کامل روشن کنید
    • به صدای “چهچه” گوش دهید – شما در مسیر درستی هستید!
    • همانطور که شیر کف می کند، کوزه را پایین بیاورید تا نوک عصا در مایع غوطه ور بماند و کف نکند.
    • تا دمای لازم گرم کنید
    • پس از اتمام، بازوی بخار را تمیز کنید

    نحوه کف کردن شیر قهوه

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.caffesociety.co.uk
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author