• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    چای تند ماسالا – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه چای تند ماسالا

    غذاهای هندی از ادویه استفاده می کنند. بدون آن، غذا ملایم خواهد بود و نمی توانید از آن لذت ببرید. بیشتر غذاها، نوشیدنی ها و حتی چای هندی با در نظر گرفتن سلامتی با دقت تهیه می شوند. چای در زمان های قدیم به عنوان دارو استفاده می شد. با این حال، چای تند ماسالا هندی این درمان خانگی را کمی بهتر کرد. دستور العمل های مختلفی برای چای ماسالا وجود دارد. در حالی که روش مشابه باقی می ماند، مواد تشکیل دهنده همه تفاوت را ایجاد می کنند. این بستگی به دستور پختی دارد که از پدربزرگ و مادربزرگتان تحویل گرفته اید، آب و هوا یا مکانی که زندگی می کنید و ادویه هایی که دوست دارید.

    فواید سلامتی

    ادویه های استفاده شده در چای تند ماسالا از سرماخوردگی، نفخ و افزایش انرژی جلوگیری می کند. هضم غذا را بهبود می بخشد. حتی مشکلات ناشی از فشار خون بالا را نیز درمان می کند. اثرات ضد التهابی دارد. سطح قند خون را کاهش می دهد و دردهای قاعدگی را کاهش می دهد.

    جوز هندی ادویه‌ای است که باید به مقدار متوسط مصرف شود و دارای فواید فراوانی برای سلامتی از جمله توانایی تسکین درد، تسکین سوء هاضمه، سم‌زدایی بدن است.
    هشدار! مصرف زیاد جوز هندی باعث واکنش های شدید گوارشی، مشکلات قلبی و عصبی و سایر عوارض می شود. در دوران شیردهی توصیه نمی شود.

    مواد مورد نیاز:

    • 1/4 فنجان میخک
    • 1/4 فنجان هل سبز
    • چوب دارچین 1/4 فنجان
    • 1/4 فنجان دانه فلفل سیاه
    • 2 قاشق غذاخوری گلبرگ های گل رز خشک شده
    • 2 قاشق غذاخوری دانه رازیانه
    • 2 قاشق غذاخوری پودر زنجبیل خشک
    • 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی
    • 2 لیوان آب
    • 2 قاشق چایخوری پودر چای
    • 1 فنجان شیر

    تهیه پودر ماسالا:

    • در مخلوط کن همه مواد را اضافه کنید و آن را یکدست هم بزنید.
    • ذخیره در ظروف محفوظ.

    تهیه چای تند ماسالا

    • در یک تابه، 2 فنجان آب، پودر چای و ½ قاشق چایخوری پودر ماسالا را اضافه کنید. آن را به مدت 3 دقیقه بجوشانید.
    • شیر تغلیظ شده را در تابه بریزید و آن را به جوش آورید.
    • در فنجان ها صاف کرده و داغ سرو کنید.

    چیزهای بی اهمیت

    به طور سنتی، هل و زنجبیل بیشتر در چای استفاده می‌شوند که با ادویه‌های دیگر مانند میخک یا فلفل سیاه تکمیل می‌شود. دو مورد آخر گرما را به طعم می افزایند و استفاده از میخک در سرتاسر هند معمولی تر و محبوب تر است.

    چای ماسالا از زمان معرفی آن توسط شرکت بریتانیایی هند شرقی توسط مردم محلی به طور گسترده در غرب به رسمیت شناخته شده و پذیرفته شده است، با تغییراتی در مواد تشکیل دهنده و روش تهیه آن بیشتر برای دوستداران چای غربی مناسب است.

    چای تند ماسالا

    چای تند ماسالا

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author