توپک کدو تنبل :
طرز تهیه توپک کدو تنبل :
خوب ایتالیاییها اینو درست میکنن وسطش معمولا با پنیرهایی مثل موتزرلا پر میشه که بعد از پخت کشدار و خوشمزه باشه!
البته میتونین به صورت کتلتهای سیبزمینی معروف خودمون هم فرمش بدین و بیخیال پنیر پیتزا هم بشین، و به جای پنیر پارمیزان از پنیرهای دیگهای که طعم خوبی دارن استفاده کنید! این قسمت بستگی به امکانات خودتون داره!
و البته میشه به جای رزماری از میکس ادویه ایتالیایی یا کمی آویشن استفاده کرد! ببینین تو گنجه آشپزخونه چی پیدا میکنین!
مواد لازم:
- سیب زمینی پخته ۳۰۰ گرم
- کدو تنبل پخته ۲۵۰ گرم
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- رزماری ۲ شاخه کوچک
- پودر پنیر پارمیزان (پارمسان ) ۳ قاشق سوپخوری
- پنیر موتزرلای رنده شده یا پنیر پیتزا حدود ۱۰۰ گرم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پودر سوخاری به مقدار لازم
کدوتنبل را پوست بگیرید و به صورت قطعات ۵ سانتی خرد کنید ، داخل سینی فر بچینید و شاخههای زرماری را روی آن قرار دهید و کدو را در فر داغ با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد حدود ۴۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. بعد از پخت شاخههای رزماری را خارج کنید.
کدو و سیب زمینی پخته و خنک شده را با گوشتکوب بکوبید تا پوره شوند.
زرده ، مقداری نمک و فلفل و پنیر پارمزان را اضافه کنید. در صورتی که مواد شل بود مقداری پودر سوخاری به مایه اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند و قابل فرم دادن شود.
از خمیر مقداری به اندازه یک گردو بردارید و درون دست باز کنید و مقداری پنیر موتزرلا وسط آن قرار دهید و خمیر را به صورت توپ فرم دهید و در پودر سوخاری بغلتانید.
توپکها را درون تابهای با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند و سپس سرو کنید.