• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد کلم مکزیکی : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای مثل بیرون

    سالاد کلم مکزیکی

    رسپی سالاد کلم مکزیکی:

    مواد لازم :

    • 400 گرم
    • فلفل دلمه‌ای قرمز ریز خرد شده، 1/2 پیمانه
    • لوبیا قرمز پخته و آبکش شده، 1/2 پیمانه
    • کنسرو ذرت، 1/2 پیمانه
    • گشنیز ریز خرد شده، 1/2 پیمانه
    • فلفل سبز تند بی دانه ریز خرد شده، 1 عدد
    • سس مایونز، 3/4 پیمانه
    • خامه ترش، 1/4 پیمانه
    • ادویه تاکو، 15 گرم
    • آب لیمو، 2 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه سالاد کلم مکزیکی:

    1- مخلوط کلم، فلفل قرمز، لوبیا قرمز، ذرت، گشنیز و فلفل تند را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و باهم ترکیب کنید.


    2- در یک کاسه دیگر سس مایونز، خامه ترش، ادویه تاکو و آب لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید.


    3- مخلوط مایونز را به سالاد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا ترکیب شوند.

    ترکیب ادویه تاکو: پودر چیلی، 1 قاشق غذاخوری – زیره آسیاب شده، 1 و 1/2 قاشق چایخوری – اورگانو خشک، 1 قاشق چایخوری – پودر پیاز، 1 قاشق چایخوری – پودر سیر، 1 قاشق چایخوری – پاپریکا دودی یا معمولی، 1 قاشق چایخوری – نمک، 1/4 قاشق چایخوری

    پیشنهاد: این سالاد را می توانید به همراه چیپس ترتیلا سرو کنید

    سالاد کلم مکزیکی

    About The Author