• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    توپک کدو تنبل غذای گیاهی ساده و خوشمزه ایتالیایی

    توپک کدو تنبل :

    طرز تهیه توپک کدو تنبل

    طرز تهیه توپک کدو تنبل :

    خوب ایتالیایی‌ها اینو درست میکنن وسطش معمولا با پنیر‌هایی مثل موتزرلا پر میشه که بعد از پخت کشدار و خوشمزه باشه!

    البته میتونین به صورت کتلت‌های سیب‌زمینی معروف خودمون هم فرمش بدین و بیخیال پنیر پیتزا هم بشین، و به جای پنیر پارمیزان از پنیرهای دیگه‌ای که طعم خوبی دارن استفاده کنید! این قسمت بستگی به امکانات خودتون داره!

    و البته میشه به جای رزماری از میکس ادویه ایتالیایی یا کمی آویشن استفاده کرد! ببینین تو گنجه آشپزخونه چی پیدا می‌کنین!

    مواد لازم:

    • سیب زمینی پخته ۳۰۰ گرم
    • کدو تنبل پخته ۲۵۰ گرم
    • زرده تخم مرغ ۱ عدد
    • رزماری ۲ شاخه کوچک
    • پودر پنیر پارمیزان (پارمسان ) ۳ قاشق سوپخوری
    • پنیر موتزرلای رنده شده یا پنیر پیتزا حدود ۱۰۰ گرم
    • نمک و فلفل به مقدار لازم
    • پودر سوخاری به مقدار لازم

    کدوتنبل را پوست بگیرید و به صورت قطعات ۵ سانتی خرد کنید ، داخل سینی فر بچینید و شاخه‌های زرماری را روی آن قرار دهید و کدو را در فر داغ با حرارت ۱۹۰ درجه سانتی‌گراد حدود ۴۰ دقیقه بپزید تا نرم شود. بعد از پخت شاخه‌های رزماری‌ را خارج کنید‌.

    کدو و سیب زمینی پخته و خنک شده را با گوشت‌کوب بکوبید تا پوره شوند.

    زرده ، مقداری نمک و فلفل و پنیر پارمزان را اضافه کنید. در صورتی که مواد شل بود مقداری پودر سوخاری به مایه اضافه کنید تا حالت خمیری پیدا کند و قابل فرم دادن شود.

    از خمیر مقداری به اندازه یک گردو بردارید و درون دست باز کنید و مقداری پنیر موتزرلا وسط آن قرار دهید و خمیر را به صورت توپ فرم دهید و در پودر سوخاری بغلتانید.

    توپکها را درون تابه‌ای با مقداری روغن سرخ کنید تا طلایی شوند و سپس سرو کنید.

    About The Author