• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    بامیه بدون گلوکز : طرز تهیه بامیه بدون گلوکز خونگی و آسون

    بامیه بدون گلوکز

    آموزش درست کردن بامیه بدون گلوکز:

    مواد مورد نیاز:

    • آرد 1 پیمانه ( آرد سه صفر)
    • آب 1 پیمانه
    • تخم مرغ درشت 2 عدد
    • کره 50 گرم
    • شکر 1 قاشق غذاخوری
    • عسل 1قاشق غذا خوری
    • شربت بامیه 1قاشق غذاخوری
    • نمک نصف ق چ / وانیل نوک قاشق چایخوری
    • نشاسته ذرت 1قاشق غذاخوری پر

    شربت بامیه:

    • شکر 1 پیمانه
    • آب 1/2 پیمانه
    • گلاب نصف فنجان ق غ
    • زعفران دمکرده 2 ق چ
    • آبلیمو یا لیمو تازه 1 ق غ

    طرز تهیه بامیه بدون گلوکز :

    طرز تهیه شربت بامیه :
    آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به جوش بیاد مواد رو هم نزنید تا تمام شکر حل بشه. سپس زعفران، گلاب و آبلیمو را اضافه کنید، بگذارید نسبتاً شربت غلیظ بشه و از اون حالت آبکی در بیاد، گاهی با برس آغشته به آبلیمو اطراف ظرف رو تمیز کنید
    تا شکرک نزنه، بزارید کاملا خنک بشه


    طرز تهیه بامیه :
    آب، کره، شکر، شربت، عسل، نمک رو داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار بدید تا بجوش بیاید قتی جوشید آرد رو اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیر جمع بشه، (عکس رو ورق بزنید و مراحل رو ببینید)


    حدود 10 دقیقه خمیر را با حرارت ملایم تفت بدید تا خمیر بپزه. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و پس از اینکه خمیر خنک شد تخم مرغ ها را به نوبت اضافه و با همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط بشه همراه تخم مرغ دوم وانیل رو اضافه میکنیم تا خمیری نرم بدست بیارید، حالا یک قاشق نشاسته ذرت رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم، خمیر بدست آمده کمی چسبناک هست. داخل قابلمه ای کوچیک روغن بریزید ،خمیر را داخل قیف با سر ماسوره بامیه بریزید و در روغن قیچی کنید، بعد از سرخ شدن (با شعله کم) بامیه ها رو که روغنش رو گرفتیم توی شربت انداخته و به آرامی هم بزنید تا تمام بامیه ها آغشته به شربت بشه بعد از اینکه تمام سطح بامیه ها به شربت آغشته شد دوباره بریزید داخل توری که‌ اون شربت اضافش بره.

    نکته؛ بامیه ها رو بعد از سرخ شدن روی هم قرار ندین تا کاملا خنک بشه و ترد بمونه

    بامیه بدون گلوکز

    About The Author