۰
سبد خرید
    هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

مارمالات توت فرنگی بدون قند طرز تهیه + نکات کلیدی

مارمالات توت فرنگی:

طرز تهیه مارمالات توت فرنگی بدون قند

طرز تهیه مارمالات توت فرنگی بدون قند :

خیلی وقت‌ها دیابتی‌ها و رژیمی‌های عزیز هوس مربا می‌کنند. بهترین روش تهیه مارمالاد و مربای دلخواه با شیرینی کمتر و با استفاده از قندهایی با منشا گیاهی است که تحریک انسولینی کمی داشته و سطح قند خون را بالا نمیبرند. قندهایی مثل اریتریول ، زایلتول و استویا بهترین انتخاب هستند.

از قندهای مصنوعی مانند ساخارین و اسپارتام تا حد ممکن دوری کنید و قندهای مجاز را نیز در حد کم و برای رفع هوس‌های گذرا استفاده کنید.

آنچه به این مربا غلظت میدهد وجود شکر نیست بلکه غلیظ کننده‌هایی مانند ثعلب، ژلاتین یا نشاسته ذرت است

مواد لازم:

  • توت‌فرنگی پاک و خرد شده ۵۰۰ گرم
  • شیرین کننده اریتریول ۵ قاشق سوپخوری
  • ثعلب یا پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری

توت فرنگی‌ها را به همراه شیرین کننده روی حرارت ملایم بپزید تا توت‌فرنگی‌ها نرم و آب آن کم شود.

ثعلب یا پودر ژلاتین را با یکی دو قاشق سوپخوری آب مخلوط و به مربا اضافه کنید و بگذارید حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگر به آرامی بجوشد و سپس از روی حرارت بردارید.

بعد از خنک شدن مربا را به اندازه مصرف هفتگی خود بسته بندی و بقیه را تا قبل از مصرف در فریزر نگهداری کنید.

نوش جان
یاسمین ببری

About The Author