• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک فندق شکلات طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    کیک فندق شکلاتی :

    طرز تهیه کیک فندق شکلات

    طرز تهیه کیک فندق شکلاتی:

    قبل از هرچیز، این کیک بدون آرده اما اگه خواستین می‌تونین ۱۵۰ گرم آرد رو جایگزین پودر فندق کنید و کمی فندق یا مغز آجیل خرد شده دلخواه رو بهش اضافه کنید.

    سعی کنین مثل من نباشید و قانون اول ساخت کیک‌های لایه‌ای رو رعایت کنید: “وقتی حوصله نداری کیک لایه‌ای نپز چون حوصله صاف و صوف برش زدن لایه‌ها و خامه‌کشی و کلا هیچی رو نداری و میری سراغ سمبل کاری!

    مواد لازم برای کیک:

    • کره ۱۰۰ گرم
    • تخم‌مرغ ۶ عدد
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • شکر یا شیرین کننده رژیمی معادل ۱۵۰ گرم
    • فندق برشته و پودر شده بدون نمک ۱۵۰ گرم
    • پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
    • بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
    • شیر یا قهوه دم کشیده مقداری برای برس کشی
    • میوه دلخواه خرد شده حدود یک پیمانه
    • کرم پنیری طبق دستور در ادامه

    طرز تهیه کیک فندق شکلات:

    زرده و سفیده تخم مرغها را از هم جدا کنید.
    پودر فندق، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید.

    در ظرفی تمیز و با پره‌های تمیز همزن سفیده تخم‌مرغ را بزنید تا کاملا فرم بگیرد.

    کره و شیرین کننده و وانیل را با همزن برقی بزنید تا یکدست شوند. زرده‌های تخم مرغ را از هم جدا کنید و زرده را به مخلوط کره اضافه و خوب مخلوط کنید.

    سفیده فرم گرفته را طی دو تا سه مرحله به مخلوط زرده اضافه کنید و با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس مخلوط فندق را به آن اضافه و با لیسک به آرامی مخلوط کنید.

    مایه را داخل قالب دیواره بلند ۱۸ سانتی یا ۱ عدد قالب ۲۳ سانتی دیواره کوتاه که کف آن را با کاغذ مومی پوشانده‌اید بریزید و در فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت حدود ۴۵ دقیقه بپزید.

    پس از پخت اجازه دهید کیک نیم ساعت درون قالب خنک شود و سپس از قالب خارج و روی توری قرار دهید تا یک ساعت به دمای محیط برسد، سپس به صورت لایه‌ای برش بزنید و روی هر لایه مقداری شیر یا قهوه برس کشی کنید و با لایه‌ای از کرم پنیری روی آن را بپوشانید و میوه خرد شده دلخواه را روی آن بریزید و سپس لایه دیگر کیک را روی آن قرار دهید و در نهایت آن را تزیین کنید

    کرم پنیری:

    • پنیر ماسکارپونه ۵۰۰ گرم
    • خامه صبحانه ۲۵۰ گرم
    • پودر قند یا شیرین کننده رژیمی معادل ۳ قاشق سوپخوری
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری

    تمام مواد را با دور بالای همزن برقی بزنید تا کاملا یکدست شده و فرم بگیرند.

    می‌توانید به جای ماسکارپونه از پنیر خامه‌ای یا لبنه استفاده کنید که در این صورت مقدار خامه صبحانه مصرفی را نصف مقدار دستور استفاده کنید تا کرم شل نشود.

    نوش جان
    یاسمین ببری

    About The Author