• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سس مارینارای ایتالیایی طرز تهیه به روش اصیل و طعم عالی

    سس مارینارای ایتالیایی:

    طرز تهیه سس مارینارای ایتالیایی

    طرز تهیه سس مارینارای ایتالیایی:


    سس مارینارای ایتالیایی، سسی که همه‌جا به درد میخوره، از روی پیتزا و توی پاستا و لازانیا تا برای سرو آرانچینی و …

    مواد لازم:

    • گوجه‌فرنگی رسیده و پوست گرفته ۸ عدد
    • روغن زیتون ۲قاشق سوپخوری
    • پیاز ۱ عدد کوچک
    • سیر ۳-۴ حبه
    • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    • نمک به مقدار لازم
    • فلفل قرمز به مقدار لازم
    • پودر اوریگانو یا آویشن ۱ قاشق چایخوری
    • برگ بو ۱ عدد
    • ریحان تازه ۴ شاخه
    • شکر ۱ قاشق چایخوری
    • سرکه ۱ قاشق چایخوری

    پوست گوجه فرنگی  را بگیرید و داخل غذاساز پوره کنید.

    پیاز و سیر را به صورت کاملا ریز خرد کنید. قابلمه کوچکی را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. روغن زیتون و پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز نرم و شفاف شود؛ سیر و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود، سپس پوره گوجه‌فرنگی را به همراه برگ بو ، شکر ، سرکه ، مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید. انتهای شاخه‌های ریحان را با نخ به هم ببندید و داخل سس بگذارید و اجازه دهید سس به آرامی جوشیده و کاملا غلیظ شود. در طی این مدت گاهی سس را هم بزنید تا ته نگیرد.

    پس از پخت دسته ریحان و برگ بو را از سس خارج و اجازه دهید سس خنک شود. سپس در ظرفی درب دار در یخچال نگه‌داری کنید.

    About The Author