• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت لوبیا سفید با گردن : طرز تهیه خورش سنتی ارومیه

    خورشت لوبیا سفید

    دستور پخت خورشت لوبیا سفید:

    خورش لوبیا سفید غذای سنتی شهر ارومیه ست، البته در بعضی ازجاهای دیگه با دستورات مشابهی درست میشه، مثلا در کشور عراق و ترکیه. این دستور پخت فوق العاده خوشمزه ست امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

    اموزش اشپزی و طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با گردن:


    مثل همه خورش ها اول پیاز نگینی خردشده را تفت می دهیم. کمی که تفت خورد زردچوبه و بعد گوشت را اضافه می کنیم.
    بعد که گوشت ها خوب تفت خوردند، دو قاشق رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و دوباره تفت می دهیم. دو سه لیوان آب جوش اضافه می کنیم. وقتی گوشت نیم پز شد( البته وقتی گوشت گردن استفاده می کنید باید کمی نیم پز بشه برای گوشت خورشتی بعد از تفت خوردن گوشت لوبیا رو اضافه میکنیم) حدود دو لیوان لوبیا سفید را که بهتره از شب قبل خیس کرده باشیم، اضافه می کنیم. اگه آب خورش کم بود به اندازه نیاز آب جوش اضافه میکنیم


    درب قابلمه را می گذاریم تا با حرارت ملایم کم کم‌ مواد بپزن بعد از چند ساعت که گوشت و لوبیا ها خوب پختند، در صورت تمایل چند عدد گوجه فرنگی را داخل خورش بیندازید تا یکی دو جوش بخورد.


    حالا نمک و فلفل خورش رو اندازه می کنیم و به مقداری که دوست داریم بهش آب لیموی تازه اضافه می کنیم.
    بعد زیرش را خاموش می کنیم، خورش راباسیب زمینی سرخ کرده و با برنج سرومی کنیم. جاتون سبز
    نکته: اگر برای پخت غذا از زودپز استفاده میکنید یک ساعت برای پخت کافیه از همون اول میتونید نمک رو اضافه کنید.

    خورشت لوبیا سفید

    About The Author