• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شامی دال عدس بدون تخم مرغ و صد در صد گیاهی !!

    شامی دال عدس :

    طرز تهیه شامی دال عدس

    طرز تهیه شامی دال عدس :

    یه شامی بدون تخم‌مرغ و صد در صد گیاهی که میتونه یه وعده غذای آسون، خوشمزه و مقوی باشه!

    خوب خیلی طرز تهیه‌اش خیلی شبیه فلافله و حتی شاید جالب باشه از ادویه‌های فلافل هم برای تهیه‌اش استفاده کنید.

    با این مقدار مواد حدود ۱۲ عدد شامی خواهید داشت.

    مواد لازم:

    • دال عدس ۱/۲ ۱ پیمانه
    • پیاز ۱ عدد متوسط
    • سیر ۲ تا ۳ حبه
    • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    • جعفری خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
    • زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • فلفل قرمز به‌ مقدار لازم

    دال عدس را با مقداری آب بخیسانید تا زمانی که حجم آن دوبرابر شود و دانه‌ها باز شوند. سپس آبکش کنید اجازه دهید آب اضافی آن خارج شود.

    دال عدس آبکش شده، پیاز خرد شده، سیر، رب گوجه و ادویه‌جات ‌را داخل غذاساز کاملا پوره کنید تا زمانی که کاملا مواد چسبنده شوند و وقتی به آن فرم می‌دهید حالت خود را حفظ کنند.

    مواد را به صورت دلخواه فرم دهید و در تابه با کمی روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شوند.

    About The Author