۰
سبد خرید
    هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

طرز تهیه بوشله سوپ ماست سوریه ای با روش آسان و سریع

طرز تهیه بوشله :

طرز تهیه بوشله سوریه ای

طرز تهیه بوشله :

این روزا همه دنبال یه غذای آسونن که هم سریع و راحت تهیه شه ، هم کم هزینه باشه، به سنگینی آش نباشه و معده روزه‌دارا هم آروم کنه!

خوب این یه سوپ ماست هست با اصالت سوری که بهش بوشَله میگن، البته تو کشورهای اطراف سوریه، مثل عراق و ترکیه و لبنان و .. هم درست میشه و به نظرم انتخاب خوبیه برای یه پیش غذای سبک.

سبزی مورد استفاده‌اش، برگ چغندره که میشه از اسفناج هم استفاده کرد و معمولا یه کمی تنده، اما میشه مقدار تندی رو طبق ذایقه تنظیم کرد.

مواد مورد نیاز:

  • برنج نیم دانه ۱/۲ پیمانه
  • برگ چغندر یا اسفناج پاک و خرد شده ۵۰۰ گرم
  • کرفس نگینی خرد شده ۳ تا ۴ ساقه
  • فلفل سبز تند ۱ عدد به دلخواه
  • ماست پرچرب ۳ لیوان
  • آرد گندم ۲ قاشق سوپخوری
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

برنج و کرفس را با مقداری آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید بپزد تا دانه‌های برنج کاملا باز شده و لعاب بیاندازد.

تخم مرغ، آرد، مقداری نمک و فلفل و ماست را با همزن دستی خوب هم بزنید و مخلوط کنید تا بافت ماست باز شود. حدود ۲ تا ۳ لیوان آب جوش را به تدریج به آن اضافه کنید تا ماست رقیق شود، سپس به قابلمه اضافه و مرتب هم بزنید تا ماست نبرد.

فلفل سبز را از طول به دو نیم برش بزنید و دانه‌های آن را خارج کنید و به صورت ریز خرد کنید.

برگ چغندر یا اسفناج ، فلفل سبز ریز خرد شده را به قابلمه‌ اضافه کنید و اجازه دهید سبزیجات بپزند و سوپ جا بیفتد.

About The Author