• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه پیده : غذای ترکیه ای خوشمزه و آسان + نکات حرفه ای

    طرز تهیه پیده

    دستور پخت و طرز تهیه پیده:

    مواد لازم برای خمیر:

    • ارد سفید الک شده ۳ لیوان
    • خمیر مایه ۱ ق غ
    • شکر دانه ریز ۱ ق چ
    • شیر ولرم ۲ لیوان
    • نمک ۱ ق چ
    • روغن زیتون یا روغن معمولی ۳ ق غ

    مواد روی پیده :

    • هرنوع ماده گوشتی
    • پنیر موزارلا
    • نمک و فلفل
    • پودر سیر و پیاز
    • سوسیس
    • گوجه فرنگی
    • فلفل سبز قلمی
    • زرده تخم مرغ ۱ عدد

    برای سس:

    • رب گوجه ۱ ق غ
    • پوره گوجه
    • روغن ۳ ق غ
    • سیر ۲ حبه رنده شده
    • اویشن به مقدار لازم
    • نمک و فلفل

    طرز تهیه پیده :

    ابتدا شیر و شکر و خمیر مایه رو باهم مخلوط کنید و دره ظرف رو ببندید و ربع ساعت اجازه بدید تا کف کنه و فعال بشه، بعد روغن ، خمیر مایه، نمک و در اخر ارد رو کم کم اضافه کنید و خوب ورز بدید حدودا ده دقیقه خمیر باید نرم و لطیف باشه، بزاریدش توی یک ظرفی که از قبل چربش کردید و اجازه بدید ۴۰ دقیقه استراحت کنه البته روش رو سلفون بکشید، سس رو اماده کنید، روغن رو حرارت بدید ، ابتدا پوره گوجه رو بریزید ابش گرفته شد مابقیه مواد رو اضافه کنید و خوب هم بزنید .

    باید روغن پس بده که اماده بشه، بزارید سرد بشه، خمیر رو دوباره ورز بدید، روی سطح کار ارد بپاشید اون رو به تکه های مساوی اندازه نارنگی تقسیم کنید، هر تکه از خمیر رو با وردنه باز کنید و به صورت شکل ( قایقی شکل) توی عکس در بیارید انتهای خمیر رو ببندید، فر رو از قبل روشن کنید، با دمای ۱۷۰ درجه توی سینی فر کاغذ روغنی بزارید، خمیر ها رو بچینید توش، ابتدا رو خمیر سس بزنید بعد پنیر و مواد گوشتی و لبه های خمیر رو با زرده رمال کنید، حدوده ۳۰ دقیقه بزارید توی فر بعد دوباره در بیارید پنیر بریزید و گریل رو روشن کنید ۵ دقیقه اجازه بدید پنیر طلایی بشه و تمام.

    نکته:
    میتونید بعد از اماده شدن پیده تا داغه کره روی اون بمالید تا خوشمزه تر بشه.

    نوش جان

    طرز تهیه پیده

    About The Author