• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه مربای زرشک : خونگی و خوشمزه

    طرز تهیه مربای زرشک

    آموزش و طرز تهیه مربای زرشک با روش آسان:

    مواد لازم:

    • زرشك ٥٠٠ گرم
    • شكر ٧٠٠ گرم
    • هل چند عدد
    • اب ١ ليوان

    طرز تهیه مربای زرشک :

    زرشك و شكر رو لا به لاي همديگه توي قابلمه مسي ريخته و براي چهار پنج ساعت ميزازيم يخچال تا آب بندازه بعد مابقي اب رو ريخته ميزازيم رروي حرارت تا شربت قوام بياد و نهايتأ هل و اب يه ليموترش تازه رو اضافه مي كنيم و خاموش مي كنيم.


    نكته مهم اين مربا اينه كه زرشك نبايد مدت زمان زيادي بجوشه وگرنه رنگش تيره ميشه.
    ميتونيد بعد از پنج دقيقه زرشك رو دربياريد از مربا و بزاريد شربتش قوام بياد بعد زرشك رو به قابلمه ها برگردونيد.

    طرز تهیه مربای زرشک

    About The Author