طرز تهیه و دستور پخت کیک نارگیل :
- ارد قنادی ۲ و نیم پیمانه
- شکر ۱و نیم پیمانه
- تخم مرغ ۵ عدد
- بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
- وانیل ۱/۲ ق چ
- ماست ۱ پیمانه
- روغن ۲/۳ پیمانه
- پودر نارگیل ۱ پیمانه
دستور پخت کیک نارگیل:
آرد و بکینگ پودر رو الک کنید چند بار و بزارید کنار.
زرده و سفیده رو از هم جدا کنید سفیده رو بزنید با دور تند همزن تا فرم بگیره، زرده ها رو با شکر و وانیل بزنید تا کرمی و کشدار بشه، روغن و بعد ماست رو به ترتیب اضافه کنید و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه بزنید.
ارد رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک فولد کنید، بعدش پودر نارگیل رو به ملات کیکمون اضافه و مخلوط کنید و نهایتا هم سفیده ها رو در چند مرحله بیافزایید و فولد کنید و بریزید توی قالب که چرب کردید و برای ۴۵ دقیقه توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.
من روش رو با شکلات سفید بن ماری شده و توپک های نارگیلی (که از مخلوط شکلات و پودر نارگیل و چند قطره اسانس نارگیل درست کرده بودم و توی پودر نارگیل غلتونده بودم) و شکلات های نارگیلی و پودر نارگیل تزئین کردم
اگه نارگیل تازه داشته باشین یا ورقه های نارگیل خشک شده هم خوشگل میشه