• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ماهی با سس گوجه فرنگی ادویه دار طرز تهیه + نکات کلیدی

    ماهی با سس گوجه فرنگی:

    طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی

    طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی ادویه دار:

    مواد لازم:

    • ماهی‌ قزل آلای متوسط یا انواع ماهی به دلخواه ۱ عدد
    • سیر له شده ۳ حبه
    • زنجبیل تازه بدون پوست ریز خرد شده ۱ تکه
    • آب لیموترش یا آب نارنج ۲ قاشق سوپخوری
    • پیاز ریزخرد شده ۲ عدد
    • گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
    • زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر فلفل قرمز به مقدار لازم
    • روغن کنجد ۲ قاشق سوپخوری
    • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
    • گوجه‌فرنگی پوره شده ۲ عدد
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • سبزی پلو مقداری برای سرو

    طرز تهیه ماهی با سس گوجه فرنگی ادویه دار :

    شکم ماهی را خالی کنید و روی پوست آن برشهایی ایجاد کنیدسپس ماهی را با مقداری نمک و فلفل قرمز مزه‌دار کنید.

    پیاز را در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا نرم و شقاف شود. زردچوبه، سیر، زنجبیل و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید تا رب گوجه فرنگی رنگ بیاندازد. سپس پوره گوجه فرنگی، فلفل قرمز، فلفل سیاه، آب لیموترش و مقداری نمک به آن اضافه کنید و بگذارید کاملا غلیظ شود سپس تابه را از روی حرارت بردارید و گشنیز را اضافه کنید.

    از مخلوط آماده شده داخل شکم ماهی و برش‌‌های روی پوست ماهی بمالید.

    ماهی را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن را با فویل آلومینومی بپوشانید و اجازه دهید ۲۰ دقیقه در دمای محیط بماند تا مزه‌دار شود. در این مدت فر را با حرارت ۲۰۰ درجه گرم کنید و سپس ماهی را داخل فر به مدت حدود ۱ ساعت بپزید. در ۲۰ دقیقه آخر فویل را بردارید تا ماهی طلایی شود.

    ماهی را به همراه چلو، سبزی پلو یا سبزیجات دلخواه سرو کنید.

    نکات :

    توی این دستور می‌خواستم طعم تازگی گشنیز بیشتر حفظ شه اما به دلخواه میتونین مثل جنوبی‌ها گشنیز رو بعد از تفت دادن پیاز به تابه اضافه کنید و تفت بدین. البته جنوبی‌ها از ترکیب گشنیز و شنبلیله برای سبزی ماهی استفاده می‌کنند و بهش میگن حشو و به جای آبلیمو هم عصاره تمرهندی میزنن ! .

    ایام به کام!
    یاسمین ببری

    About The Author