• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان زنجبیلی : دستور پخت نون خوشمزه و آسان خانگی

    طرز تهیه نان زنجبیلی

    اموزش و طرز تهیه نان زنجبیلی خوشمزه و خونگی:

    مواد مورد نیاز :

    • آرد حدودا نیم کیلو
    • شیر یک چهارم پیمانه
    • ماست یک چهارم پیمانه
    • آب ولرم/ی ک چهارم پیمانه
    • تخم مرغ یک عدد
    • خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
    • شکر یک قاشق چای خوری
    • بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
    • زنجبیل ۲ قاشق غذاخوری
    • نمک نوک قاشق چای خوری
    • کره آب شده ۷۰ گرم
    • زرده تخم مرغ یک عدد
    • زعفران دم کرده به مقدار کمی
    • کنجد به مقدار دلخواه

    دستور پخت و طرز تهیه نان زنجبیلی :

    ابتدا آب ولرم را درون کاسه کوچکی بریزید و بعد شکر و مایه خمیر را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه به همان حال باقی بماند تا پف کند. سپس درون ظرف مناسبی شیر، ماست، تخم مرغ، زنجبیل، مایه خمیر آماده شده و کره آب شده بریزید و مواد را به خوبی با هم مخلوط نمایید.

    بیکینگ پودر و نمک را با آرد الک کنید تا کاملا با هم ترکیب شوند، سپس آن را کم کم به مواد دیگر بیافزاید و مواد را دوباره به طور کامل مخلوط کنید، تا خمیر یکدستی حاصل شود (از آرد به مقدار کافی استفاده کنید).

    در مرحله بعدی طرز تهیه نان زنجبیلی باید روی خمیر را بپوشانید و آن را در مکانی معتدل قرار دهید، تا خمیر استراحت کند و یا به اصطلاح ور بیاید. و بعد خمیر را به ۱۰ الی ۱۲ قسمت تقسیم کنید. بعد به شکل دلخواه به همه آن‌ها فرم بدهید. درون سینی فر را، کاغذ روغنی بگذارید و با فاصله خمیر‌ ها را درون سینی قرار دهید. پس از آن، مجددا به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه روی خمیر‌ها را بپوشانید.

    در مرحله بعد شیر، زعفران دم کرده (آب کرده) را به همراه زرده تخم مرغ با هم مخلوط کنید و به وسیله فرچه، روی خمیر‌ها را به این مخلوط آغشته نمایید و مقداری کنجد سفید روی آن‌ها بپاشید.

    در مرحله آخر سینی را داخل طبقه وسط فر، که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم شده است، به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید، تا با شعله پایین بپزند و سپس شعله بالا را نیز به مدت ۵ دقیقه روشن کنید، تا روی نان ها نیز کاملا بپزند.

    طرز تهیه نان زنجبیلی

    About The Author