• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت کیک نارگیل : طرز تهیه و نکات کلیدی

    دستور پخت کیک نارگیل

    طرز تهیه و دستور پخت کیک نارگیل :

    • ارد قنادی ۲ و نیم پیمانه
    • شکر ۱و نیم پیمانه
    • تخم مرغ ۵ عدد
    • بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
    • وانیل ۱/۲ ق چ
    • ماست ۱ پیمانه
    • روغن ۲/۳ پیمانه
    • پودر نارگیل ۱ پیمانه

    دستور پخت کیک نارگیل:

    آرد و‌ بکینگ پودر رو الک کنید چند بار و بزارید کنار.
    زرده و سفیده رو از هم جدا کنید سفیده رو بزنید با دور تند همزن تا فرم بگیره، زرده ها رو با شکر و وانیل بزنید تا کرمی و کشدار بشه، روغن و بعد ماست رو به ترتیب اضافه کنید و هر کدوم رو ۳۰ ثانیه بزنید.
    ارد رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک فولد کنید، بعدش پودر نارگیل رو به ملات کیکمون اضافه و مخلوط کنید و نهایتا هم سفیده ها رو در چند مرحله بیافزایید و فولد کنید و بریزید توی قالب که چرب کردید و برای ۴۵ دقیقه توی فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.


    من روش رو با شکلات سفید بن ماری شده و توپک های نارگیلی (که از مخلوط شکلات و پودر نارگیل و چند قطره اسانس نارگیل درست کرده بودم و توی پودر نارگیل غلتونده بودم) و شکلات های نارگیلی و پودر نارگیل تزئین کردم
    اگه نارگیل تازه داشته باشین یا ورقه های نارگیل خشک شده هم خوشگل میشه

    دستور پخت کیک نارگیل

    About The Author