• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک شکلاتی کافی شاپی : طرز تهیه کیک شکلاتی حرفه ای با روش آسان

    کیک شکلاتی کافی شاپی

    رسپی کیک شکلاتی کافی شاپی:

    • آرد قنادی ۲ پیمانه
    • شکر ۱ و نیم پیمانه
    • تخم مرغ ۳ عدد
    • روغن مایع ۲/۳ پیمانه
    • شیر ۱ پیمانه
    • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
    • پودر کاکائو تیره ۱/۲ پیمانه
    • وانیل پودری ۱/۲ قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک شکلاتی کافی شاپی:

    آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم الک کنید و کنار بگذارید.
    تخم مرغ و‌وانیل و شکر رو برای ۵ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سفید و‌کشدار بشه، شیر و خامه و روغن رو اضافه کرده و در حد ۳۰ ثانیه مخلوط کنید، نهایتا مخلوط آرد رو به ملات کیک اضافه کنید و با دور کند همزن فقط در حد یکدست شدن بزنید ( ۱۵ ثانیه شد مال من)
    مواد رو داخل قالب بریزید و برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه بپزید.


    گاناش روی کیک
    ۱۰۰ گرم خامه صبحانه رو روی حرارت کم بزارید تا به نقطه ي جوش برسه ولی نجوشه، خاموش کنید و ۱۵۰ گرم شکلات تلخ تخته ای رو خرد کنید و توش بریزید و مخلوط کنید تا با حرارت خامه شکلات ها آب و یکدست بشن.
    بعد از سرد شدن کیک خیلی کم با برس شیر کاکائو به کیک زدم و گاناش خنک شده رو روش ریختم و تزئینش کردم و تمام
    ۳ تا ۴ ساعت گذاشتم داخل یخچال و بعد سروش کردم

    کیک شکلاتی کافی شاپی

    About The Author